Ξέσπασμα Περρή για Παπανώτα – Μπαλατσινού: «Έχουμε μια σειρά από απανωτά φάουλ»

Τα “έχωσε” και στον ρεπόρτερ που έκανε την ερώτηση στην Τζένη Μπαλατσινού.

Η κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα με την Τζένη Μπαλατσινού έχει πάρει άγριες διαστάσεις και όπως είναι φυσικό, έχει γίνει θέμα συζήτησης σχεδόν σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές. Στον αέρα του Spata Live, ο Βαγγέλης Περρής ξέσπασε εναντίον τους, επισημαίνοντας τα λάθη που έχουν κάνει. Στο στόχαστρό του, όμως μπήκε και ο ρεπόρτερ που έκανε την ερώτηση στην Τζένη Μπαλατσινού, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο “πόλεμος”.

«Έχουμε μια σειρά από απανωτά φάουλ. Κάνει ο ένας τη λάθος κίνηση και ακολουθεί ο άλλος με χειρότερη. Όλο αυτό το πράγμα ξεκινάει από τον τρόπο που οι ρεπόρτερ πλησιάζουν τους καλεσμένους. Πηγαίνει ως συνήθως ο αδιάβαστος ρεπόρτερ και κάνει την πιο εύκολη ερώτηση που του έρχεται στο μυαλό, η οποία έχει απαντηθεί και έχει ξανααπαντηθεί. Ένας απροετοίμαστος ρεπόρτερ έκανε μια προσβλητική ερώτηση, μια ερώτηση που κανένας πολιτισμένος άνθρωπος δεν την απευθύνει σε έναν συνάνθρωπό του.

Ο ρεπόρτερ σκοτίστηκε, θα βγάλει το μεροκάματό του επαναλαμβάνοντας την ίδια ερώτηση για πέντε, δέκα, δεκαπέντε χρόνια. Για την Τζένη Μπαλατσινού η ερώτηση είναι “τι έχεις να πεις για τις πλαστικές που λένε;”. Είναι λογικό ένας άνθρωπος να αγανακτεί όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με τέτοια συμπεριφορά, πρέπει να αντιμετωπίσει ένα “φάντασμα” και από εκεί και πέρα ξετυλίγεται μια ολόκληρη ιστορία που για μένα είναι λάθος.

Λάθος τα υπονοούμενα, σαφέστατα αφήνει η Τζένη υπονοούμενα σχετικά με την σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου, που είναι λάθος, δεν θα έπρεπε να γίνει. Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν χαρακτηρισμοί οι οποίοι είναι θλιβερό να τους ακούς. Νιώθεις άσχημα να ακούς δύο ανθρώπους να λέει ο ένας τον άλλον “τεκνατζού”. Γιατί δηλαδή είναι τεκνατζού μια γυναίκα η οποία φωτογραφήθηκε χωρίς να το θέλει με έναν άνθρωπο που είχαν πάει διακοπές; Πολύ βαριά κατηγορία είναι ότι ήταν με τον άντρα της όσο είχε φράγκα. Όταν σε θίγει κάποιος, δεν τον θίγεις κι εσύ ακόμα πιο έντονα».