Ξέσπασμα Κωστόπουλου για Αρναούτογλου: «Τι έγινε ρε Γρηγοράκη; θα σου φέρω μια πίτσα»!

«Τι έγινε με τον Κωστόπουλο ρε Γρηγοράκη; Πες μου κι εμένα να καταλάβω»!

Φανερά ενοχλημένος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος με αφορμή μια φράση που είπε ο παρουσιαστής των Καρντάσιανς χθες το βράδυ. Ο Γρηγόρης στην ερώτησή του προς τον Στέλιο Ρόκκο για την πρόσφατη κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη, χρησιμοποίησε και το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου. 

Ο παρουσιαστής του Πρωινό mou, είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής: «Ο κύριος Αρναούτογλου είναι πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος. Είναι γνωστότατο ότι ο κύριος Ρόκκος έχει πλακωθεί με τον κύριο Λιάγκα και έχει ρίξει μπινελίκια στον κύριο Λιάγκα. Εγώ με τον Ρόκκο δεν έχω τίποτα, είμαστε μια χαρά. Ο Αρναούτογλου, αντί να ρωτήσει τι έγινε με τη Σταμάτη και τον Λιάγκα, λέει τι έχει γίνει με τον Κωστόπουλο».

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος απευθύνθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι έγινε με τον Κωστόπουλο ρε Γρηγοράκη; Πες μου κι εμένα να καταλάβω! Πες μου αγοράκι μου! Θα σου φέρω μια πίτσα! Αλλά πιστεύω ότι έκανες λάθος. Δεν πειράζει. Αλλά είναι τρελό! Εγώ δεν πλακώθηκα με κανέναν».

//www.youtube.com/embed/b8VD_83vvZU

Δείτε ακόμα:

Το καρφί του Ρόκκου για τους πρωινούς: «Μερικά άτομα έχουν πολύ μεγάλη δύναμη»