Ξέσπασμα Γερμανού κατά Λιάγκα και στη μέση Μισόκαλος – Μενεγάκη!

Απίστευτος εκνευρισμός με τον συνεργάτη της για τις δηλώσεις του!

Αφορμή για την αντίδραση της παρουσιάστριας του Epsilon Ναταλίας Γερμανού , το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο για την προβολή που λαμβάνει από τα μέσα. Ο Βασίλης Δρυμούσης με τα λεγόμενα του υποστήριξε την άποψη του παρουσιαστή του Πρωινού και η Ναταλία Γερμανού «βγήκε από τα ρούχα της» προσπαθώντας να εξηγήσει τα δικά της επιχειρήματα που δεν γίνονταν κατανοητά, ενώ ταυτόχρονα άσκησε έντονη κριτική στον Γιώργο Λιάγκα…
«Εσένα ποιος σε ζάλισε ακριβώς; Εσύ να μη δίνεις λοιπόν τα πολύτιμα ευρώ σου στα περιοδικά που ασχολούνται με τη ζωή του Θοδωρή Μισόκαλου» είπε απευθυνόμενη στον Βασίλη Δρυμούση και συνέχισε: «Από την άλλη μια εκπομπή όπως του Γιώργου και της Φαίης είναι μια εκπομπή που κατεξοχήν ασχολείται με το ποιος τα έχει με ποια, από τον πρώτο σταρ μέχρι τον τελευταίο ανθυποστάρ. Ε, δεν νομίζω ότι δικαιούνται τώρα ξαφνικά να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους γιατί ασχολούμαστε με τον Θοδωρή Μισόκαλο ή με τον οποιοδήποτε Θοδωρή, δεν στέκομαι στον αδελφό της Ελένης. Τη στιγμή που το πρώτο τους μέρος το σχολιαστικό έχει να κάνει με το ποιος τα έχει με ποια, ποιος χώρισε με ποια.. Λοιπόν γιατί τώρα ξαφνικά θύμωσαν τόσο πολύ και το πρόβλημα τους είναι αν ο Θοδωρής τα έχει με την Αντωνία Καλλιμούκου και γιατί ασχολούμαστε με τον Θοδωρή Μισόκαλο, τη στιγμή που αυτή η εκπομπή ασχολείται κυρίως με τέτοια θέματα. Δεν καταλαβαίνω την οργή του Γιώργου την ξαφνική. Αυτό με παραξένεψε εμένα. Γιατί αν ήταν μια εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με πάρα πολύ μεγάλα ονόματα και έκλεινε την πόρτα σε μικρότερα ονόματα, να πω εντάξει θορυβήθηκε ο Γιώργος γιατί είπε «εμείς ασχολούμαστε μόνο με τον Γιώργο Κιμούλη και τις συντρόφους του». Μα δεν ασχολείται μόνο με αυτό. Αν διαφωνεί χαίρομαι που το ακούω. Ας κάνει λοιπόν μια καινούρια αρχή το Πρωινό του ΑΝΤ1 και από εδώ και πέρα ας μην ασχολείται με τέτοια θέματα, εμείς είμαστε οι πρώτοι που θα το χειροκροτήσουμε αυτό.»

«Όμως όχι άλλο Μισόκαλο.»

«Σταμάτα να το λες αυτό, μου θυμίζεις κάτι άλλους που λένε «εκτιμώ πάρα πολύ τη Βάσω, όμως Βάσω…» και της «τα χώνουν» μετά.»

«Δεν φταίει το παιδί, από την άλλη όμως και ο Μισόκαλος όπου σταθεί και όπου βρεθεί εμ την Καλλιμούκου φωτογραφίζονται.»

«Δικαίωμα του.»

«Και τα περιοδικά παίρνουν και αναπαράγουν ως μέγιστο θέμα το τίποτα, Η σχέση Μισόκαλου – Καλλιμούκου στην ελληνική showbiz και σε σχέση με το τι έχει κάνει ο καθένας στη ζωή του είναι ελάχιστο.»

«Ποια είναι η ελληνική showbiz ρε Βασίλη; Ο Σάκης Ρουβάς είναι πλέον πατέρας τόσων παιδιών. Βγαίνουν καινούρια φυντάνια στη showbiz. Δηλαδή αν πουλάει ο Θοδωρής Μισόκαλος φταίει ο Θοδωρής.»

«Τι έχει κάνει ο Μισόκαλος και είναι «φυντάνι» της showbiz; Τίποτα δεν έχει κάνει. Τα περιοδικά λοιπόν γιατί να τον προβάλλουν;» αναρωτήθηκε ο Βασίλης Δρυμούσης με την Ναταλία Γερμανού να μονολογεί ότι δεν υπάρχει επικοινωνία…