Ξέσπασε ο Περρής για Σκορδά – Παντελίδη: «Σήψη! Συνεχές κατέβασμα του πήχη»!

«Οι ευαίσθητοι άνθρωποι που στενοχωρήθηκαν που έφυγε ένας δικός τους άνθρωπος, δεν μπορεί την ευαισθησία τους να την έχου α λα καρτ».

Για τον σάλο που ξέσπασε μετά τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για τον στίχο «Κατεχόμενα» του Παντελή Παντελίδη, ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος τον Βαγγέλη Περρή. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε έξω από τα δόντια, αναφέροντας τα εξής:

«Πιστεύω ότι σε όλο αυτό το πράγμα υπήρχε μια περίοδος δικαιολογημένης αντίδρασης. Το αντιμετωπίσαμε νομίζω με μια εμπάθεια και με ένα τρόπο εμφυλιοπολεμικό. Για άλλη μια φορά χωριστήκαμε σε δύο στρατόπεδα. Ψάχνουμε ευκαιρία για να πλακωθούμε. Ο Μαρτάκης βγήκε και είπε ότι από τότε που συνέβη αυτό στον Παντελή τον φίλο μου έχω αλλάξει οδηγική συμπεριφορά. Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να το χρησιμοποιήσουμε θετικά. Αντιθέτως, αρχίσαμε τις κατάρες… η Σκορδά, η κακιά στιγμή… Βάλανε στο στόχαστρο τα παιδιά της, οι ευαίσθητοι άνθρωποι που στενοχωρήθηκαν που έφυγε ένας δικός τους άνθρωπος, δεν μπορεί την ευαισθησία τους να την έχου α λα καρτ. Μιλάμε ότι είναι ανεπανάληπτα πράγματα που δείχνουν μια σήψη, ένα κατέβασμα συνεχώς του πήχη που με δυσαρεστεί. Δείχνει ένα βαθύ συντηρητικό τρόπο σκέψης».