Ξέσπασε ο Λάκης Γαβαλάς: «Στο DWTS ήρθα να κάνω φιλανθρωπία στον εαυτό μου… για να μη με σκοτώσω»

«Αν θεωρούν ότι πρέπει να πάω φυλακή, κανένα πρόβλημα»

Μετά το Live της Κυριακής στο Dancing with the Stars ο Λάκης Γαβαλάς ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού για την τελευταία του σύλληψη: «Τώρα πια βγαίνω από το σπίτι μου με το πυτζαμάκι μου σε μια τσαντούλα, με την οδοντόκρεμα μου και την οδοντόβουρτσα μου και είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Ήρθε η καταγγελία ότι πρέπει να δεσμεύεται ατόφιος ο μισθός που παίρνω από τον ΑΝΤ1. Έχετε υπόψην σας ότι εγώ εδώ ήρθα για να κάνω ένα φιλανθρωπικό έργο, πρώτα το φιλαθρωπικό είναι στον εαυτό μου, που δεν τον παίρνω να τον σκοτώσω να μην τον βλέπουν όλοι γύρω γύρω και να τον εκμεταλλεύονται γιατί τελικά είναι μια στυγνή εκμεττάλευση αυτό που γίνεται μαζί μου. Ξαφνικά κυνηγάν τον Γαβαλά, ο οποίος επί 32 χρόνια ώς γελοίος, ηλίθιος, επένδυε σε αυτή τη χώρα. Και οι αποδείξεις υπάρχουν γιατί είναι τα κτίρια που έχω. Εγώ δεν έφυγα ποτέ. Δεν έκανα τίποτα, βλακωδώς βέβαια τώρα.

Η χώρα μου μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείται με εμένα τα τρία τελευταία χρόνια κι όχι τα 30 πριν που της έδινα χρήματα. Δεν καταλαβαίνω, αυτοί που τα λένε αυτά και με συλλαμβάνουν κάθε τόσο, τα 300 άτομα που είχα στην εταιρεία, εκ των οποίων τα 50 ήταν τέρατα και έπρεπε αυτοί να είναι στη θέση μου και στη φυλακή γιατί με κλέβαν, αλλά οι υπόλοιποι ήταν είλωτες. Δουλεύαν πάρα πολύ.

Υπάρχει μια εμμονή. Αν θεωρούν ότι πρέπει να πάω φυλακή. Κανένα πρόβλημα, θα πάω σε μια φυλακή, θα ηρεμώ και θα τελειώνει. Θέλουν τον Γαβαλά να τον ξεσκίζουν. Είτε πάω φυλακή, είτε όχι, για να κλείσουμε, αυτοί οι άνθρωποι, τα κτίρια που τους δίνω, δεν θα αξίζουν τίποτα. Εγώ θα είμαι στη φυλακή, θα περνάω καλά, να είστε σίγουροι γιατί και εκεί πέρασα καλά και θα ξαναπερνάω καλά. Με τον εαυτό μου εννοώ, όχι οτι οι παροχές ήταν…Αλλά αυτοί θα περνάνε δραματικά, γιατί αυτά τα κτίρια που τους έδινα των εκατομμυριών που δε θα εξίζουν ούτε 50 χιλιάδες ευρώ, δεν ξέρω τι θα πρωτοκάνουν. Δε θα έχουν ούτε να τυπώσουν τα ψηφοδέλτια τους για τις επόμενες εκλογές ως καραγκιόζηδες που είναι.»