Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά των… κουλτουριάρηδων!

Τι συνέβη με τον Δημήτρη Σταρόβα; Τι ειπώθηκε μεταξύ τους;

Ένταση ξέσπασε στα Καρντάσιανς το βράδυ της Πέμπτης και συγκεκριμένα την ώρα που στο πλατό βρισκόταν ως καλεσμένη η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά των… κουλτουριάρηδων, ενώ ανέβηκαν οι τόνοι όταν παρενέβη ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Αυτό που έκανε ο Σάκης ή αυτό που κάνουν και χορεύουν και τραγουδάνε, το κρατήσεις τις αναπνοές, δεν είναι εύκολο. Εδώ περπατάς και λαχανιάζεις. Και έρχεται ο κουλτουριάρης που κάθεται έτσι με το πουκάμισο και έχει πει και πέντε ωραία τραγουδάκια και σου λέει “εντάξει μωρές, τραγούδια είναι αυτά, επειδή κάνει πέντε κωλοτούμπες και τα λέει”. Κάνε μια κωλοτούμπα και πες το και εσύ.

Ναι ρε, λύσσαξα και δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση όλων των κουλτουριάρηδων στην ποπ. Άνθρωπος που αγαπάει τη μουσική, δεν μπορεί να κατηγορεί κανέναν άλλον της μουσικής. Εγώ γουστάρω να ακούω λαϊκά, έτσι γουστάρω να την βρίσκω και αυτό κάνει την ψυχή μου καλή. Πώς έρχεσαι εσύ, αφού αγαπάς τη μουσική και είσαι καλλιτέχνης να κατηγορήσεις το δικό μου το μέσα μου. Άρα είσαι άσχετος. Άρα είσαι ότι να ‘ναι. Αυτή την πατάτα…».

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε το λόγο και είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Επί δέκα λεπτά συζητάμε για την εμφάνιση και γιατί λες “βέβαια δεν έχει σημασία η εμφάνιση”. Για να απενοχοποιηθείς; Το 80 τοις 100 της κουβέντας είναι για το πόσο όμορφη είναι η Ειρήνη», με τον γνωστό παρουσιαστή να του απαντάει: «Εγώ να απενοχοποιηθώ; Κάνεις λάθος, άμα δεν τραγουδούσε καλά, θα της το έλεγα. Τραγούδα και εσύ χορεύοντας…».