Ξέσπασε η Δανδουλάκη για την εμφάνιση του Ιωαννίδη: «Δεν με νοιάζει καθόλου»!

«Αν εσύ δεν αισθάνεσαι καλά, ο κόσμος έχει πληρώσει και θέλει να δει κάτι».

Αυτή ήταν η αυστηρή κριτική της Κάτιας Δανδουλάκη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, όταν εκείνος υποστήριξε ότι δεν πρόλαβε να κάνει αρκετές πρόβες για την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα του Dancing With The Stars:

Και αυτή ήταν η ξεκάθαρή δήλωσή της μετά το τέλος του show: «Δεν ενδιαφέρει καθόλου τον κόσμο αν έχω εγώ πυρετό. Αν εσύ δεν αισθάνεσαι καλά, ο κόσμος έχει πληρώσει και θέλει να δει κάτι. Αν εγώ έχω κοιμηθεί μία ώρα θα βγω και θα πω «επειδή έχω κοιμηθεί μισή ώρα δεν θα με κρίνετε καλά». Είναι γελοίο και να το σκέφτεσαι! Θέλω να το θέσω εξαρχής, μην ακούω δεν είχα ώρα για πρόβα. Δεν με νοιάζει καθόλου! Με νοιάζει αυτό που βλέπω αν είναι καλό ή κακό. Είναι τόσο ανόητο να λέμε δεν είχα ώρα για πρόβα σαν να πας να δεις μια παράσταση και να βγει ο ηθοποιός να πει: «Συγνώμη αν δεν σας άρεσε, είναι επειδή το πρωί είχα γύρισμα, το απόγευμα έπρεπε να πάω εκεί και το βράδυ είχα να πάω εκεί». Θα σου άρεσε να το ακούσεις εσύ αυτό; Όχι. Θα ήθελα ευθύς εξαρχής να πάψουμε να λέμε δικαιολογίες και να λέμε αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Τώρα, γιατί; Δεν μας νοιάζει γιατί. Δούλεψα πολύ, δούλεψα λίγο; Πες το στον φίλο σου το βράδυ που τρως όχι στην ώρα της επιτροπής. Εμένα δεν μου αρέσουν οι χαλαροί, κάνω κάτι χαλαρά… Κάνω κάτι με απόλυτη χαρά, επαγγελματισμό και διάθεση για δουλειά». 

Η Κάτια Δανδουλάκη φαίνεται πως φέτος έχει έρθει με άλλο αέρα στο DWTS και διάθεση να μην χαρίσει κριτικές και βαθμούς όπου κρίνει η ίδια ότι το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ καλό. Λέτε να είναι αυτή που θα δώσει νεύρο στην μέχρι στιγμής …χαλαρή επιτροπή;