Ξέσπασε η Χριστίνα Λαμπίρη για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ: «Ήμασταν οι γραφικοί, οι Γαλάτες»!

«Και ξαφνικά κόβεται η Αντωνοπούλου, έρχεται η Άννα Δρούζα, η οποία έβγαλε τρεις εκπομπές»!

Στη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Μπέζα και το περιοδικό YOU αναφέρθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια, όταν έφτασε η κουβέντα στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, ξέσπασε μιλώντας για τις συνθήκες που βίωσε και πώς αυτό ήταν ένα μάθημα για την ίδια.

«Σε ένα σταθμό που δεν είχε καμία σχέση με το lifestyle, σε ένα σταθμό που ήμασταν οι γραφικοί, οι Γαλάτες… Να βρίσκεται ένα σούπερ ενημερωτικό πριν από εμάς, ο Γιώργος Αυτιάς που μου έδινε υψηλό lead in, μια τρύπα που ήμασταν εμείς και κάναμε τους τρελούς του χωριού, ο θίασος κάθε μεσημέρι και κάναμε αυτές τις τηλεθεάσεις και μετά ακολουθούσε πάλι ενημέρωση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάποιος έπρεπε να πάρει το κοντρόλ στο χέρι του στις 2 το μεσημέρι και να βάλει το Excellent στο ΣΚΑΪ και μετά να φύγει και να πάει απέναντι. Αυτό ήταν ένα εξαιρετικό μάθημα για μένα», είπε σε έντονο ύφος η Χριστίνα Λαμπίρη. 

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην ξαφνική αντικατάσταση της Εύας Αντωνοπούλου από την Άννα Δρούζα: «Ακούστε σκηνικό. Η Αντωνοπούλου είναι στην απογευματινή ζώνη τα δύο τελευταία χρόνια. Η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερή της. Υπήρξαν τέταρτα που χτυπούσε τη Μενεγάκη και θυμάμαι πανηγυρισμούς στην αίθουσα σύνταξης που της έλεγαν «Είσαι θεά! Είσαι η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης»! Και ξαφνικά κόβεται η Αντωνοπούλου, έρχεται η Άννα Δρούζα, η οποία έβγαλε τρεις εκπομπές! Βγήκε Τρίτη με ένα σταθμό που είχε γίνει άνω κάτω. Ήρθε με ένα επιτελείο, με ανθρώπους που δούλεψαν και Παρασκευή ήταν η τελευταία της μέρα»!

https://www.youtube.com/embed/TEd8ZWJrsgc