Ξέσπασαν στα «Καλημερούδια» για το παραλήρημα του Αλέφαντου!

«Δεν είναι απλά ρατσιστικό, το να κάτσεις να λες μία ομάδα ανθρώπων ανώμαλους...»

Το παραλήρημα του Νίκου Αλέφαντου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» για τους ομοφυλόφιλους, έκανε τους παρουσιαστές του «Καλημερούδια» να ξεσπάσουν εναντίον του.

«Βλέποντας το βίντεο πραγματικά μετάνιωσα που έβαλα αυτή τη δήλωση. Δεν θα έπρεπε να το βάλω. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Ο Αλέφαντος τουλάχιστον σε αντίθεση με άλλους έχει μια δικαιολογία, ανήκει σε μια άλλη εποχή, έχει συγκεκριμένες αντιλήψεις. Όταν καλείς τον Αλέφαντο και δεν τον ρωτάς για τον Ολυμπιακό και την μπάλα, είναι αναμενόμενο τι θα πει» ανέφερε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

«Έχουν περάσει 25 χρόνια από τη μέρα που το έχει πει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας ότι δεν είναι ασθένεια και δεν είναι ανωμαλία, ότι δεν είναι ασθένεια και δεν είναι ανωμαλία» διαμαρτυρήθηκε η Μαριέλλα Σαββίδου, ενώ ο Δημήτρης Μηλιόγλου έκανε λόγο για ποινική αντιμετώπιση τέτοιων εκφράσεων…
«Δεν είναι απλά ρατσιστικό, το να κάτσεις να λες μία ομάδα ανθρώπων ανώμαλους… Η λέξη ανώμαλος θα πρέπει να ποινικοποιηθεί. Σε πολλές χώρες είναι ποινικό αδίκημα. Ποιος είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς, είτε λέγεται Αλέφαντος, είτε λέγεται Μαριέλλα, είτε λέγεται Μηλιόγλου, που θα πει τον άλλον ανώμαλο. Καταλαβαίνω έχει την προσωπικότητα του, είναι άνθρωπος που έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που μιλάει, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια και αυτά να τακτοποιούνται νομικά για μένα» είπε χαρακτηριστικά.