Ξεσπά η Τέτα Καμπουρέλη για την Αλίκη! Τα σκληρά λόγια του Τάκη Βουγιουκλάκη

Τέτα Καμπουρέλη

«Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά αν πάτε στο Δρομοκαΐτειο θα δείτε πολλούς να κάνουν τον Μεγάλο Ναπολέοντα»!

Μια συνέντευξη που έδωσε ο Τάκης Βουγιουκλάκης στην εκπομπή «Με το καλημέρα» αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει η Τέτα Καμπουρέλη κατά όσων σχολιάζουν αρνητικά την επιθυμία της να παίξει την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο θέατρο. «Ακούστηκε ότι η Τέτα Καμπουρέλη θα πάρει άδεια από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ για να κάνει μια θεατρική παράσταση που θα υποδυθεί την Αλίκη», ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στον αδερφό της Αλίκης κι εκείνος απάντησε: «Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά αν πάτε στο Δρομοκαΐτειο θα δείτε πολλούς να κάνουν τον Μεγάλο Ναπολέοντα. Ε, δεν θα το σχολιάσω».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε στο «Πρωινούλι» και η Τέτα είπε ενοχλημένη: «Ο θαυμασμός μου για την Αλίκη δεν απαγορεύεται. Έχει δίκιο από την άποψη ότι κανένας δεν μπορεί να γίνει Αλίκη. Αλλά το να αναφέρεις ότι θαυμάζω την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ότι έχω μεγαλώσει μαζί της, δεν μπορεί να αποκλείσει κανένας τον θαυμασμό μου».

Η Τέτα Καμπουρέλη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σε ένα αποκριάτικο πάρτι κάνεις ότι θέλεις. Έχω κάνει και κάποια μαθήματα υποκριτικής. Δεν είμαι μία που βγήκε από το σπίτι της και πήγε».