Ξεσπά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Θα το κάνω πιο δύσκολο μετά, αν δεν κατεβάσουν τις φωτογραφίες του γυμνού…

«Δε με ενοχλεί το γυμνό. Με ενοχλεί το ότι...»

Με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε στην εκπομπή «Τα λέμε…» ο Θανάσης Πάτρας για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατα καιρούς, αλλά και την εικόνα που έχει διαμορφώσει μέσα από τους τηλεοπτικούς της ρόλους και τις συνεντεύξεις της. Αναφερόμενη στη γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει για γνωστό περιοδικό η ηθοποιός ξέσπασε ζητώντας να κατέβουν οι αναρτήσεις από τα ιντερνετικά μέσα που τις έχουν χρησιμοποιήσει έκτοτε…

«Έκανα κάποτε γυμνή φωτογράφιση για το γνωστό περιοδικό, από τότε έχει αναπαραχθεί και αναπαράγεται συνεχώς, κι όποτε πάει ένας Χριστιανός, από το Χόλιγουντ θέλει ένας για παράδειγμα, «χτυπάει» Κωνσταντίνα Μιχαήλ και βγαίνω εγώ με την περιβολή της Εύας. Ήθελα να παρακαλέσω γιατί θα το κάνω και πιο δύσκολο μετά, αν δεν πιάσει το παρακαλετό μου, να κατεβάσουν αυτές τις φωτογραφίες του γυμνού, γιατί αυτές έγιναν μια συγκεκριμένη περίοδο για ένα συγκεκριμένο περιοδικό, που πήγαινε ο άντρας ή η γυναίκα πλήρωνε 15 δραχμές, έπαιρνε, με έβλεπε, τέλος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τώρα όμως, δεν είναι ωραίο το κάθε πρώτο, τελευταίο μεσαίο μπλογκ να με έχουν με αυτή την περιβολή. Όχι δε θέλω. Για να μη το απαγορεύσω, δεν θέλω, το λέω σε εσάς.» είπε η ηθοποιός και ολοκληρώνοντας το θέμα που είχαν ανοίξει περι δηλώσεων πρόσθεσε:« Δε θέλω να είμαι ξενέρωτη και να νομίζουν ότι είμαι καλή με όλους και ευγενική με όλους για να μην δημιουργώ σκάνδαλα. Όχι. Δε μου αρέσουν τα σκάνδαλα αλλά και άποψη έχω και ξενέρωτη δεν είμαι.»

Ενώ αναφερόμενη σε φωτογράφηση που έκαναν για θεατρική παράσταση είπε: «Δε με ενοχλει το γυμνό. Με ενοχλεί το ότι αυτό ήταν για συγκεκριμένη χρήση. Πληρώθηκα από αυτούς, βγάλαν τα λεφτά τους, τέλος. Όχι τώρα, εκείνος που πλήρωσε να το χρησιμοποιήσεις εσύ που δεν σε ξέρω κιόλας.»

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

//www.youtube.com/embed/zd5820j5jPk

Διαβάστε ακόμα: