Ξεσπά η Αγγελική Κοκαλίτσα: «Τον προκαλώ όταν βγει από το παιχνίδι να…»

Αγγελική Κοκαλίτσα

Όλα όσα αποκάλυψε η πρώην παίκτρια των Μαχητών

Στο περιοδικό Downtown και τη Νάνσυ Φαφούτη έδωσε συνέντευξη η Αγγελική Κοκαλίτσα. Η πρώην παίκτρια των Μαχητών μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στο Survivor και γιατί ήταν απομονωμένη από την ομάδα της.

[dfp_ads id=236982]
Τι γεύση σου άφησε το Survivor;

Εγώ απλώς βγήκα στην Ντορέττα και εξήγησα τον λόγο της συμπεριφοράς μου μέσα στο παιχνίδι. Ο κόσμος δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί ξεκίνησα να αντιδράω από την πρώτη μέρα ή να αφήνω υπονοούμενα στον αέρα. Οπότε έπρεπε να δώσω μια εξήγηση για όλα.

Γιατί ήσουν απομονωμένη στο παιχνίδι;

Πριν μπω στο παιχνίδι άκουσα κάποια σχόλια για μένα και σκεφτόμουν ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω του ανταγωνισμού που μπορεί να νιώθει το γυναικείο φύλο ή λόγω της διαφήμισης που είχε προηγηθεί. Γιατί κάποια άτομα από τους Μαχητές είχαμε παίξει λίγο παραπάνω χωρίς να το έχουμε επιδιώξει. Κατά τη διάρκεια λοιπόν των casting και κάποιων φωτογραφήσεων, άκουσα κάποια ειρωνικά σχόλια για μένα αλλά δεν έδωσα σημασία. Ένιωθα την αρνητική ενέργεια. Σχολίαζαν την εμφάνιση μου και έλεγαν πως είναι δυνατόν να κάνω kick box με το συγκεκριμένο παρουσιαστικό που μπορεί να παραπέμπει σε μοντέλο ή χορεύτρια. Έλεγαν, επίσης, ότι έχω λίγα κιλά, ότι δεν έχω μυικότητα και ότι δεν έχω σημάδια στο πρόσωπο.

Αναρωτιόντουσαν «πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, αφού είναι σαν την Barbie;». Όταν ήμουν στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης ήμουν πολύ χαρούμενη, μέχρι που γύρισα την πλάτη μου και άκουσα σχόλια, γελάκια και το όνομά μου την ώρα που προχωρούσα. Οπότε έλεγα «όχι πάλι Θεέ μου» και «δεν πειράζει, Αγγελική». Γι αυτό και σκεφτόμουν πώς, όταν με πιστέψει η ομάδα μου, τότε και εγώ θα αρχίσω να δίνω αυτό που θέλω να δώσω. Από τη στιγμή που δεν με πιστεύει η ομάδα μου δεν θα δώσω ούτε το 10% μου. Φερόμουν, δηλαδή, αντιδραστικά. Κάποια στιγμή μάλιστα ήρθε ένα άτομο από την ομάδα και μου είπε: «Δεν ήσουν καθόλου καλή, για αυτό η ομάδα επέλεξε να μην παίξεις». Τον προκαλώ όταν βγει από το παιχνίδι να παραδεχθεί ότι ήρθε να μου ρίξει αρνητική ενέργεια. Ενώ στους Διάσημους δεν μείωσαν ποτέ κανέναν παίκτη.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το ριάλιτι επιβίωσης