Ξαναδέστε Τους: Όλο το παρασκήνιο για το πως κόπηκε τελευταία στιγμή η εκπομπή Μουτσινά – Ηλιάκη

Ξαναδέστε Τους

Το έμαθαν μιάμιση ώρα πριν βγει η εκπομπή στον αέρα! Γιατί είπαν "όχι" και δεν αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές;

Η αιφνίδια διακοπή της εκπομπής Ξαναδέστε Τους ξάφνιασε τους πάντες το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως φαίνεται όμως, ξάφνιασε και τους ίδιους τους παρουσιαστές: Νίκο Μουτσινά, Μαρία Ηλιάκη, Μαίρη Συνατσάκη και Γιώργο Δάσκαλο.

[dfp_ads id=236982]

Η πρωινή παρέα του ΣΟΥΚΟΥ, αποκάλυψε κάποιες παρασκηνιακές λεπτομέρειες για το πως έγινε η ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος του Ξαναδέστε Τους. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε πως: «Στις 14:30 που τους ανακοινώθηκε η απόφαση, κανείς δεν είχε ιδέα. Το κανάλι έθεσε στη διακριτική ευχέρεια των συντελεστών αν ήθελαν η όχι να βγάλουν την τελευταία εκπομπή για να χαιρετήσουν τον κόσμο. Αποφάσισαν μεταξύ τους ότι δεν έχει νόημα να κάνουν μια χαρούμενη εκπομπή που δεν ήταν χαρούμενη κι έτσι έκαναν ένα βίντεο που ανέβασαν στο Instagram».

Η Μαρία Μπεκατώρου, εμφανώς απογοητευμένη από τον «ξαφνικό θάνατο» του Ξαναδέστε Τους, είπε: «Εγώ στεναχωρήθηκα αρκετά. Μίλησα κι εγώ μαζί τους, όντως δεν το γνώριζαν. Τους είπαν ότι κόβεται η εκπομπή γιατί δεν έφεραν τα επιθυμητά νούμερα, κόβεται ο ανταγωνισμός και ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και ότι δεν μπορεί να στηρίξει το κανάλι άλλο αυτή την εκπομπή. Ο Νίκος πρώτος είπε «εγώ δεν θέλω να βγω»…».

Κόπηκε το Ξαναδέστε Τους, αλλά ο Μουτσινάς έδινε ραντεβού για την Παρασκευή!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, από την πλευρά του, κατέθεσε τη δική του άποψη για το θέμα: «Εγώ νομίζω ότι έπρεπε να σφίξουν τα δόντια -όπως κάναμε κι εμείς πέρυσι- και να πουν ένα αντίο στον κόσμο. Από εκεί και πέρα, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι τα πράγματα τόσο σαρκοφάγα στην τηλεόραση. Μας αντιμετωπίζουν σαν κρέας και τα κανάλια είναι η κρεατομηχανή. Την ευαισθησία που έδειξαν την περίοδο με τις τηλεοπτικές άδειες -ότι χάνουν άνθρωποι τη δουλειά τους- δεν την είδα τώρα εδώ. Εγώ δεν δέχομαι την αιτιολογία για τα νούμερα τηλεθέασης. Ενδεχομένως ήθελαν να κόψουν τη συγκεκριμένη εκπομπή, γιατί αν κάτσεις να δεις τα νούμερα των εκπομπών του Alpha, υπάρχουν εκπομπές που κάνουν πολύ μικρότερα νούμερα εδώ και χρόνια και δεν κόβονται».

Αυτές οι εκπομπές αντικαθιστούν το «Ξαναδέστε τους»!