X Factor: Ξεκίνησαν οι οντισιόν για το show του ΣΚΑΙ

X Factor

Δείτε περισσότερα…

«Είστε έτοιμοι;»… Με το σήμα κατατεθέν του ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς κήρυξε κι επισήμως την έναρξη του “The X Factor 2”, του πιο επιτυχημένου μουσικού talent show παγκοσμίως, που θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς, ο παρουσιαστής του κορυφαίου μουσικού σόου, μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα, την κριτική επιτροπή του “The X Factor 2”,  βρέθηκαν στην πλατεία Νερού στο Φάληρο, προκειμένου να καλωσορίσουν τους νέους που ευελπιστούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γίνουν οι επόμενοι μουσικοί αστέρες.

Με μια εντυπωσιακή είσοδο δια θαλάσσης, ο κορυφαίος καλλιτέχνης  Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο τιμόνι του  σκάφους για να βρεθεί αργότερα στα live shows και στο τιμόνι του “The X Factor 2”.  Παρουσιαστής και κριτική επιτροπή βγήκαν από το σκάφος, περπάτησαν στο red carpet κι ανέβηκαν στη σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Νερού προκειμένου να χαιρετήσουν τον κόσμο, που από νωρίς το πρωί είχε κατακλύσει τον προαύλιο χώρο. Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς απευθύνθηκε στο κοινό και ρώτησε: «Είστε έτοιμοι;» Αμέσως, χιλιάδες νέοι άρχισαν να τον αποθεώνουν, να χειροκροτούν και να φωτογραφίζουν τόσο εκείνον όσο και τους κριτές.

Λαμπεροί κι ευδιάθετοι ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας χαιρέτησαν το πλήθος, μοιράστηκαν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες και δήλωσαν πως ανυπομονούν να ξεκινήσουν τις auditions και ν’ ανακαλύψουν το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής. Την αγωνία και τον ενθουσιασμό των νέων μοιράστηκε αρχικά η εκθαμβωτική Ευαγγελία Αραβανή, που θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στα backstage του show.

Η αναζήτηση του επόμενου Έλληνα super star από το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως ξεκινά! Εκατοντάδες νέοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις auditions διεκδικώντας μια θέση στα live shows.  Οι συμμετοχές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μετά από έναν μαραθώνιο pre-casting ήρθε η ώρα των κριτών να αναλάβουν δράση και να ξεχωρίσουν μέσα από τις auditions, τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας.

Το “The X Factor 2”  το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πιο φαντασμαγορικό από ποτέ και αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι της.