X-Factor: Το πρώτο pre-casting του show στη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ.

Εντυπωσιακή ανταπόκριση στο πρώτο pre-casting του “The X Factor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στη Θεσσαλονίκη. Η αναζήτηση του επόμενου Έλληνα super star από το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως ξεκίνησε! Και η αρχή έγινε από την Θεσσαλονίκη! Οι βορειοελλαδίτες ανταποκρίθηκαν εντυπωσιακά στην πρόσκληση του “The X Factor”, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Έτσι λοιπόν, τις προηγούμενες ημέρες, οι συντελεστές του show που θα προβληθεί στον ΣΚΑΙ από τα τέλη Μαρτίου, βρέθηκαν στη συμπρωτεύουσα πραγματοποιώντας ένα pre-casting που κρίθηκε απαραίτητο λόγω της τεράστιας προσέλευσης.

Vocal coach, μαέστρος, υπεύθυνοι casting, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, συνάντησαν συνολικά πάνω από 1200 άτομα. Οι διαγωνιζόμενοι που κατέφθαναν ανά ομάδες στο ξενοδοχείο City της Θεσσαλονίκης για τρεις ολόκληρες ημέρες, ήταν άνθρωποι από όλη τη βόρεια Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Αντιπροσώπευσαν δε επάξια και τις 4 ομάδες που αναζητάμε: νεαρά αγόρια και κορίτσια έως 24 ετών, συμμετέχοντες άνω των 25 αλλά και γκρουπ.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να βρεθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή του “The X Factor” – διεκδικώντας έτσι μια θέση στα Live Shows.

Στην αίθουσα της πρώτης αυτής “συνάντησης” ακούστηκαν πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που θέλησαν να συνοδεύσουν την εμφάνισή τους με μια κιθάρα ή ένα κλαρίνο, ένα βιολί ή μια φυσαρμόνικα. Οι ιθύνοντες του “The X Factor” συνάντησαν αρκετούς ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους διαγωνιζόμενους, με τους οποίους ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη επίσημη οντισιόν στη συμπρωτεύουσα.