X Factor – Τελικός: Ο Ανδρέας Λέοντας είναι ο μεγάλος νικητής!

X Factor

Ανδρέας Λέοντας, Ίαν Στρατής και Stereo Soul έδωσαν μεγάλη μάχη για την πρωτιά! Δείτε όλα όσα έγιναν στον τελικό του X Factor!

Μετά από μια μεγάλη μάχη που έδωσαν ο Ανδρέας Λέοντας, ο Ίαν Στρατής και οι Stereo Soul στον τελικό του X Factor, νικητής αναδείχθηκε ο 20χρονος Ανδρέας Λέοντας από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους.

01:53 Ο Σάκης Ρουβάς ανακοινώνει ότι νικητής του X Factor είναι ο Ανδρέας Λέοντας!

niki2

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Ίαν Στρατή…

ANTIDRASI1

X Factor

antidrasi3

01:44 Οι τηλεφωνικές γραμμές έκλεισαν! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

01:28  Στη σκηνή του show ανεβαίνει η Giusy Ferreri, η νικήτρια του ιταλικού X Factor. Η δημοφιλής και στη χώρα μας Ιταλίδα τραγουδίστρια ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της.

jussy

00:59 Τελευταία εμφάνιση και για τον Ανδρέα Λέοντα. Η επιλογή του να τραγουδήσει το Θεός αν είναι τον δικαιώνει εκ του αποτελέσματος.

leontas4

00:37 Ο Ίαν Στρατής, λίγο πριν την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος, ανεβαίνει στη σκηνή του X Factor για τελευταία φορά. Τραγουδά το Gorilla…

ian33

00:16 Η Τάμτα ανεβαίνει στη σκηνή του show και εντυπωσιάζει με τα τραγούδια της και τη σκηνική της παρουσία. Στη συνέχεια πλαισιώνεται από τις παίκτριες της ομάδας της.

tamta1 tamta2

23:56 Ο Σάκης Ρουβάς ανακοινώνει ότι από το X Factor αποχωρούν οι Stereo Soul. Οι παίκτες του Θοδωρή Μαραντίνη συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους.

stereofinal1

23:55 Η αγωνία κορυφώνεται! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει για να αφήσει τους δύο αντιπάλους του να διεκδικήσουν τη νίκη;

23:38 Ώρα για την κοινή εμφάνιση του Ανδρέα Λέοντα με τους Stereo Soul. Οι τρεις τους ερμηνεύουν την Κλεψύδρα και το Impossible και πραγματοποιούν μια ανατρεπτική εμφάνιση!

doueto3

23:16 Δεύτερο ντουέτο για απόψε από τον Ίαν Στρατή στο πιάνο και τον Ανδρέα Λέοντα στην κιθάρα. Οι παίκτες του Γιώργου Θεοφάνους ερμηνεύουν συγκλονιστικά το Έμεινα εδώ και το Someone like you.

doueto2

23:06 Το δεύτερο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ξεκινά. Για πρώτη φορά βλέπουμε ντουέτα μεταξύ των παικτών. Ο Ίαν Στρατής με τους Stereo Soul τραγουδούν μαζί το One love και το κοινό παραληρεί. Η εμφάνιση τους αγγίζει την τελειότητα.

ntoueto1

22:42 Ο Νίνο ανεβαίνει στη σκηνή του X Factor και ερμηνεύει μερικές από τις αγαπημένες επιτυχίες του.

nino1 nino2

22:27 Ο Ανδρέας Λέοντας πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση για απόψε με το Λιώμα σε Γκρεμό του Παντελή Παντελίδη. Ο παίκτης προκαλεί απίστευτο ενθουσιασμό στο κοινό με την ερμηνεία του.

leontas

22:20 Ο Γιώργος Λεβέντης επιστρέφει στο X Factor και δηλώνει ενθουσιασμένος από τις φωνές που ακούσαμε στο φετινό show.

leventis

22:02 Oι Stereo Soul ερμηνεύουν μοναδικά το Je suis malade της Celine Dion! Ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει στο X Factor μέχρι αυτή τη στιγμή. Ο Θοδωρής Μαραντίνης ενθουσιασμένος ανεβαίνει πάνω στο τραπέζι και …προσκυνά!

stereo1

maran1

21:52 O Ίαν Στρατής ανοίγει το διαγωνιστικό κομμάτι του τελικού με το Pretender των Foo Fighters. Μετά από μια άψογη εμφάνιση επί σκηνής, ο παίκτης εισπράττει τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές.

ian1

21:46 Η Ευαγγελία Αραβανή σε super sexy εμφάνιση …τελικού!

aravani5

21:30 Η πιο καυτή εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή είναι αυτή απόψε! Η παρουσιάστρια κόβει την ανάσα με την εξωπραγματική ομορφιά της κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού!

X Factor

21:25 Εντυπωσιακή η άφιξη των κριτών!

X Factor

21:20 Ο πολυαναμενόμενος μεγάλος τελικός του X Factor μόλις ξεκίνησε! Ο Ανδρέας Λέοντας, ο Ίαν Στρατής και οι Stereo Soul είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Ποιος θα είναι νικητής; Οι τρεις φιναλίστ διεκδικούν τον τίτλο του νικητή και το μεγάλο έπαθλο! Ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο. Ο Σάκης Ρουβάς δίνει για τελευταία φορά το σύνθημα: «Έτοιμοι»;

X Factor

Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν στον τελικό τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ όσο και το κοινό που θα βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου. O Νίνο, ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης, θα τραγουδήσει τις επιτυχίες του και θα γιορτάσει τα 14χρόνια παρουσίας του στο χώρο, η Τάμτα, το απόλυτο pop idol, θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι «Το κάτι παραπάνω» ενώ θ’ απολαύσουμε κι ένα medley με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ξεσηκώνοντας τον κόσμο και απογειώνοντας το κέφι στο κατακόρυφο. Στη σκηνή του “The X Factor” θ’ ανέβει και η Giusy Ferreri, νικήτρια του ιταλικού X-FACTOR και θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες της. Highlight της βραδιάς η εμφάνιση on stage πολλών διαγωνιζομένων που έφτασαν στην τελική 16άδα του “The X Factor” και τους απολαύσαμε στα lives. Μια βραδιά με πολύ τραγούδι, χορό, εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους.

Η αγωνία των κριτών αλλά και των τριών φιναλίστ, του Ανδρέα Λέοντα, του ‘Ιαν Στρατή, και των Stereo Soul έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι δούλεψαν όλη την εβδομάδα πυρετωδώς με τους μέντορές τους και με τους καθηγητές φωνητικής, ώστε να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια. Στο πρώτο θα βρίσκονται μόνοι τους on stage ενώ στο δεύτερο θα εμφανιστούν ως ντουέτα μεταξύ τους. Τα χορευτικά που θα συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings.

Τα τραγούδια που θα ακουστούν στον τελικό

Ο Ανδρέας Λέοντας θα ερμηνεύσει: «Θεός αν είναι», «Λιώμα σε γκρεμό». O Ίαν Στρατής θα ερμηνεύσει: “Gorilla”, “Pretender”. Oι Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: “Writtings on the wall”, “Je suis malade”. Το τραγουδιστικό μέρος όμως δεν σταματά εδώ. Οι τρεις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν ακόμη από ένα τραγούδι δημιουργώντας ντουέτα μεταξύ τους. Ο Ίαν Στρατής με τους Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: “One love”. O Ανδρέας Λέοντας με τους Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: «Κλεψύδρα» mash up “Impossible”. O Ίαν Στρατής με τον Ανδρέα Λέοντα θα ερμηνεύσουν: «Έμεινα εδώ» mash up “Someone like you”.

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες. Παράλληλα θα μας ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι τρεις συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς όπου η αγωνία θα έχει πλέον χτυπήσει κόκκινο οι τρεις φιναλίστ θ’ ανεβούν στη σκηνή και ο Σάκης Ρουβάς θ’ ανακοινώσει ποιος από τους τρεις αποχωρεί από το The X Factor. Το σόου θα συνεχιστεί με πολύ τραγούδι. H αγωνία διαγωνιζομένων, κριτών, κοινού και τηλεθεατών θα παραταθεί αφού το όνομα του νικητή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Μετά το μουσικό μέρος ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς καλεί και πάλι on stage τους δύο εναπομείναντες διαγωνιζόμενους κι ανακοινώνει το όνομα του μεγάλου νικητή!

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το show!

Επιμέλεια:

Γιώργος Σκρομπόλας

Λία Παππά