X Factor: Αποχώρησε η Νωαίνα! Έμεινε χωρίς παίκτη η Πέγκυ Ζήνα!

X Factor

Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του show! Οι εμφανίσεις των πέντε διαγωνιζομένων του X Factor και όλες οι εκπλήξεις της βραδιάς!

Η Νωαίνα ήταν εκείνη που αποχώρησε στο 8ο live του X Factor συγκεντρώνοντας τρεις αρνητικές ψήφους από τους κριτές του show. Ο Ανδρέας Λέοντας περνάει στον ημιτελικό του show!

Νωρίτερα…

Ο Γιώργος Θεοφάνους δίνει την αρνητική του ψήφο στην Νωαίνα καθώς θεωρεί ότι ήταν σαν να παραδόθηκε αμαχητί. Η ερμηνεία του Ανδρέα Λέοντα δεν άρεσε στην Πέγκυ Ζήνα και του έδωσε την αρνητική της ψήφο. Ο Θοδωρής Μαραντίνης ψηφίζει αρνητικά την Νωαίνα. Η Τάμτα δίνει την αρνητική της ψήφο στην Νωαίνα και κρίνει το αποτέλεσμα…

00:48 Ο Ανδρέας Λέοντας ερμηνεύει το «Μια νύχτα ζόρικη» του Γιώργου Θεοφάνους.

leontas3

00:45 Η Νωαίνα επιλέγει την «Όμορφη πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη για να κριθεί…

nwaina3

00:37 Ο Σάκης Ρουβάς καλεί τους πέντε υποψήφιους στην σκηνή μαζί με τους μέντορές τους και ο Σάκης ξεκινά να ανακοινώνει εκείνους που θα περάσουν στο επόμενο live του X Factor. Η Τάνια Μπρεάζου, ο Ίαν Στρατής και οι Stereo Soul περνούν απευθείας από την ψηφοφορία του κοινού στον ημιτελικό της Παρασκευής. Ο Ανδρέας Λέοντας και η Νωαίνα ετοιμάζονται να μονομαχήσουν…

apotelesmata

00:17 Ο δεύτερος guest της βραδιάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κρατά μουσική συντροφιά στους τηλεθεατές με τις επιτυχίες του.

argyros1

argyros2

00:01 Μία έκπληξη περίμενε τον Σάκη Ρουβά όταν μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων των διαγωνιζομένων συνδέθηκε με το green room και την Ευαγγελία Αραβανή. Ο Σάκης Ρουβάς έκανε το opening στα MAD VMA που διοργανώνονται απόψε και στην συνέχεια πήγε στο X Factor. Η Ευαγγελία Αραβανή τον ενημέρωσε, όπως και όλους τους τηλεθεατές ότι του απονεμήθηκε το βραβείο «Τραγουδιστής της χρονιάς» και το τραγούδι του «Φίλα με» βραβεύτηκε ως «Best pop video». Οι παίκτες του X Factor βγήκαν στην σκηνή για να του δώσουν τα βραβεία.

sakisrouvas

«Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά μας εδώ στο X Factor να πάρουν πάρα πολλά βραβεία στην ζωή τους, στην καριέρα τους. Να αποκτήσουν και να ζήσουν το πιο σπουδαίο πράγμα που είναι η αγάπη του κόσμου που εγώ εισπράττω αυτά τα 25 χρόνια. Σας το εύχομαι με όλη μου την καρδιά. Η αγάπη του κόσμου είναι η πιο μεγάλη δύναμη που μπορείτε να έχετε. Εμένα με δυναμώνει με πάει μπροστά, με εξελίσσει και μου έχει κάνει τη ζωή μου τόσο όμορφη. Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο και στα νέα παιδιά να μην σταματούν να ονειρεύονται και να διεκδικούν τα όνειρα τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» ευχήθηκε και συμβούλεψε ο Σάκης Ρουβάς συμμετέχοντες και τηλεθεατές.

23:53 Οι Stereo Soul ολοκληρώνουν το διαγωνιστικό μέρος του X Factor με το “Freedom” και είναι για ακόμα μια φορά εξαιρετικοί!

stereosoul2

23:43 Η Νωαίνα σε ένα ονειρικό σκηνικό ερμηνεύει το «Πόσο λυπάμαι» και οι κριτές επισημαίνουν την τάση της να ντύνεται διαφορετικούς ρόλους σαν χαμαιλέοντας…

nwaina2

23:25 Ο Ίαν Στρατής τα δίνει όλα στο mashup “Lost on you” & “Cant stop”. Ένας πραγματικός ροκ σταρ…

stratis2

23:17 «Μόνο αν θες εμένα» ακούμε από τον Ανδρέα Λέοντα ο οποίος είναι αποφασισμένος να μας κερδίσει. «Αυτά είναι τα τραγούδια που σου πάνε, όχι τόσο τα λαϊκά» λέει στην κριτική της η Πέγκυ Ζήνα.

leontas2

23:06 Από αγγελούδι η Τάνια Μπρεάζου μεταμορφώνεται σε μια εκρηκτική γυναίκα και η Τάμτα είναι υπερήφανη για την παίκτρια της και την ερμηνεία της στο «Fighter» της Christina Aguilera.

tania1

22:48 Η Imany στην σκηνή του X Factor ερμηνεύει μερικές από τις επιτυχίες της.

imany1

imany2

22:35 «Σας φοβάμαι ότι μου πάρετε καμιά θέση στον τελικό και θα τρέχω και δεν θα φτάνω», «Ανεβάζετε το επίπεδο», «Είστε μία αποκάλυψη» …κοινώς κριτές και κοινό ενθουσιασμένοι με την ερμηνεία των «Stereo Soul» στο «Listen».

stereosoul

 22:16 «Ο άγγελος μου» ερμήνευσε η Τάνια Μπρεάζου στην σκηνή και οι κριτές ενθουσιάζονται. «Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω, δεν ήθελα να τελειώσει» της λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης και όλοι συμφωνούν. Ο Γιώργος Θεοφάνους μιλά για ένα κορίτσι που έχει μέτρο… σε αντίθεση με αυτό που είδαμε στα παρασκήνια, αναφερόμενος φυσικά στην κίνηση της Νωαίνας να κατεβάσει το παντελόνι της δείχνοντας μας τα οπίσθια της μερικά λεπτά πριν.

X Factor: Η Νωαίνα έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα!

X Factor: Η αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους στην αδιανόητη κίνηση της Νωαίνας!

mpreazou

22:04 «Ίαν όσοι λένε ότι θα μπορούσες να είσαι ο Bruno Mars της Ελλάδος, νομίζω ότι απόψε δικαιώνονται» σχολιάζει ο Σάκης Ρουβάς για την ερμηνεία του Ίαν Στρατή στο «When I was your man». Η Τάμτα σχολιάζει την κούραση του, αλλά η συνολική του εμφάνιση την κάνει να τα ξεχνάει όλα.

ian

21:54 Ο Ανδρέας Λέοντας έρχεται με το «Τέρμα» του Γιώργου Μαζωνάκη και ακούει θετικά σχόλια από τους κριτές παρά την αστάθεια στις χαμηλές του νότες.

leontas

21:34 Η Νωαίνα ξεκινά το διαγωνιστικό μέρος του show με το soundtrack της επιτυχημένης σειράς «True Blood», «Bad Things» του Jace Everett. Εμφανίζεται στην σκηνή του X Factor πιο σέξι από ποτέ, αλλά ο Θοδωρής Μαραντίνης θεωρεί ότι μπορούσε να παίξει κι άλλο, κάτι που τους φέρνει σε λεκτική αντιπαράθεση.

nwaina

Το πόσο παιχνιδιάρα είναι το αποδεικνύει στη συνέχεια, αφού καλεί τον Σάκη Ρουβά να βρει το μουστάκι της, αλλά του λέει πως μάταια ψάχνει γιατί εκεί που το έχει δεν θα το βρει…

21:20 Το όγδοο live μόλις ξεκίνησε με τον Σάκη Ρουβά να δίνει το σύνθημα.

sakis

Η είσοδος των τεσσάρων κριτών.

krites

Και της λαμπερής Ευαγγελίας Αραβανή…

aravani

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει! Πέντε διαγωνιζόμενοι έχουν απομείνει στο X Factor και η αγωνία για το ποιος θα κατακτήσει την πρωτιά έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Για το όγδοο live οι τέσσερις κριτές Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης δούλεψαν εντατικά τρεις ημέρες με τις ομάδες τους. Οι πέντε διαγωνιζόμενοι έχουν βάλει πλέον τον πήχη αρκετά ψηλά, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες και περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν.

Τα τραγούδια που θα ακουστούν στο όγδοο live.

Ο Ανδρέας Λέοντας θα ερμηνεύσει: «Τέρμα», «Μόνο αν θες εμένα», οι Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: ”Listen”, “Freedom”, ο Ίαν Στρατής θα ερμηνεύσει: ”When I was your man”, “Lost on you” & “Cant stop”, η Νωαίνα θα ερμηνεύσει: “Bad things”, «Πόσο λυπάμαι» και η Τάνια Μπρεάζου θα ερμηνεύσει: “Fighter”, «Ο άγγελός μου».

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το show!

Επιμέλεια:

Λία Παππά

Φίλιππος Αντωνίου