X Factor: Ψυχρολουσία για την Τάμτα – Έχασε και άλλη παίκτρια

X Factor

Δείτε όλες τις εμφανίσεις των συμμετεχόντων! Ποια διαγωνιζόμενη αποχώρησε από το δημοφιλές talent show;

Η Χριστιάνα Μπούνια από την ομάδα της Τάμτα ήταν αυτή που αποχώρησε από το 5ο live του X Factor. Η παίκτρια μαζί με τη Νωαίνα ψηφίστηκαν λιγότερο από το τηλεοπτικό κοινό. Οι κριτές αποφάσισαν μετά τη μονομαχία των δύο κοριτσιών πως η Χριστιάνα ήταν αυτή που έπρεπε να εγκαταλείψει το show.

xristianatamta

00:36 Οι κριτές ψηφίζουν… Η Πέγκυ Ζήνα δίνει την αρνητική της ψήφο στην Χριστιάνα. Η Τάμτα, ενοχλημένη από τη μεγάλη διάρκεια που είχε το τραγούδι της Νωαίνας, δίνει την αρνητική της ψήφο στην παίκτρια της Πέγκυς Ζήνα. Ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Γιώργος Θεοφάνους δίνουν την αρνητική τους ψήφο στη Χριστιάνα.

00:29 Η Νωαίνα ελπίζει στην παραμονή της στο show τραγουδώντας το «Ιπτάμενο Καράβι».

noaina2

00:26 Η Χριστιάνα Μπούνια εμφανίζεται για δεύτερη φορά μπροστά στους κριτές διεκδικώντας την παραμονή της στο show με το Τζιβαέρι.

xristiana2

00:16 Η κρίσιμη ώρα της βραδιάς έφτασε. Ο Σάκης Ρουβάς ανακοινώνει ότι υποψήφιες προς αποχώρηση από το X Factor είναι η Νωαίνα από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα και η Χριστιάνα Μπούνια από την ομάδα της Τάμτα.

23:56 Στη σκηνή του X Factor έρχονται οι «Hooverphonic»!

hooverphonic

23:26 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ολοκληρώνεται με τους “Stereo Soul”. Άλλη μια εκπληκτική ερμηνεία του διδύμου με το “Total eclipse of the heart” mash up με το «Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες». Ο ενθουσιασμός του Σάκη Ρουβά είναι μεγάλος. Το συγκρότημα κάνει το καλύτερο δώρο στον Θοδωρή Μαραντίνη για τα γενέθλιά του, τού εύχεται τραγουδιστά Happy Birthday. Το κοινό παραληρεί. Οι κριτές έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν για τους «Stereo Soul»!

soul

23:16 Η Νωαίνα με το «Στην ντισκοτέκ» (που ερμηνεύουν τα Ημισκούμπρια) mash up με το “Play that funky music” και χωρίς μουστάκι, πραγματοποιεί την καλύτερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα!

noena

22:55 Η Τάνια Μπρεάζου με έναν συνδυασμό του “Love me again” και του «Πιάνω Φωτιά» είναι εκρηκτική πάνω στη σκηνή. Τονικά, όμως, έχει κάποια προβληματάκια που εντοπίζουν οι κριτές…

breazou

22:44 Ο Ανδρέας Λέοντας δοκιμάζει την τύχη του απόψε με το «Και ποιον αγαπάς», που ερμηνεύει ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο διαγωνιζόμενος εντυπωσιάζει τους πάντες με τη σκηνική του παρουσία, σε μια ξεχωριστή εμφάνιση του επί σκηνής.

leontas

22:20 Ο Πιλάτος Κουνατίδης με το «Με την πόρτα ανοιχτή», που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του Αντώνη Ρέμου, πραγματοποιεί μια ξεχωριστή εμφάνιση που αρέσει στους κριτές.

pilatos

22:09 Ο Ίαν Στρατής διαγωνίζεται για πρώτη φορά με ελληνικό τραγούδι και από ότι φαίνεται, αυτό είναι κάτι που τον δυσκολεύει. Με το «Ένα τραγούδι ακόμη» που έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους και έχει ερμηνεύσει ο Χρήστος Δάντης, ο Ίαν καταφέρνει να εισπράξει τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές. Απίστευτη παρέμβαση από τον Χρήστο Δάντη. Ο τραγουδιστής, με μήνυμά του στον Γιώργο Θεοφάνους προτείνει να ηχογραφήσουν ξανά το τραγούδι, με τη φωνή του Ίαν.

ian

21:50 Η Χριστιάνα Μπούνια από την ομάδα της Τάμτα με το «Θα σπάσω κούπες» σε διασκευή από Shantel, πραγματοποιεί μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Ο Σάκης Ρουβάς μιλά για εντυπωσιακή προσέγγιση, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους νόμιζε πως παρακολουθεί το ινδικό X Factor!

xristiana

21:40 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ανοίγει απόψε ο Αλέξανδρος Πιτσάνης από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα. Με το “Another brick on the wall” των Pink Floyd, πραγματοποιεί μια καλή εμφάνιση, αλλά σίγουρα όχι την καλύτερη που έχουμε δει μέχρι τώρα από τον παίκτη. Οι κριτές δεν ενθουσιάζονται.

pitsianis

21:16 Το 5ο live του X Factor μόλις ξεκίνησε!  Η Xenia Ghali ανοίγει τη βραδιά με ένα medley με τους διαγωνιζόμενους αλλά και την ίδια επί σκηνής σε dj set.

xenia

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε το σύνθημα και υποδέχτηκε στη σκηνή τους τέσσερις κριτές. Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης παίρνουν θέση.

sakis1

krites1

Για τους οκτώ διαγωνιζόμενους του The X Factor, τα περιθώρια στενεύουν ακόμη περισσότερο. Κάθε Παρασκευή αποχωρεί ένας από αυτούς. Βρισκόμαστε στη μέση του σόου κι όλοι τους είναι πολύ καλοί. Όμως κάθε εβδομάδα παραμένουν οι καλύτεροι!