X Factor: Πρεμιέρα απόψε στον ΣΚΑΙ!

X Factor

Το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9 το βράδυ, πιο φαντασμαγορικό από ποτέ και αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι.

Η αναζήτηση του Έλληνα super star από το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως ξεκίνησε! Το “The X Factor 2” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ανοίγει την αυλαία του με τις Auditions απόψε στις 9 το βράδυ.

[dfp_ads id=236982]

Η τεράστια διεθνής επιτυχία του “The X Factor” εγγυάται συγκλονιστικές ερμηνείες γεμάτες προσωπικότητα και δυναμική σκηνική παρουσία. Οι υποψήφιοι μουσικοί αστέρες θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία τα στάδια που τους χωρίζουν από την απόλυτη νίκη. Από τις συγκινητικές Auditions ως το Bootcamp  και τα Chairs και την τελική τους εμφάνιση μπροστά στο κοινό και τους κριτές, οι επίδοξοι μελλοντικοί αστέρες της μουσικής συναγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν το απόλυτο έπαθλο: το χρυσό συμβόλαιο που θα τους αλλάξει τη ζωή.

X Factor

Μέσα από χιλιάδες υποψηφίους, η μοναδική κριτική επιτροπή πήρε θέση προκειμένου ν’ ανακαλύψει τους πιο ξεχωριστούς και ο ενθουσιασμός χτύπησε κόκκινο. Οι συμμετοχές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μετά από έναν μαραθώνιο pre-casting απ’ όπου πέρασαν πάνω από 3.000 άτομα, ήρθε η ώρα των κριτών να αναλάβουν δράση και να ξεχωρίσουν μέσα από τις auditions τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας ξεκίνησαν την αναζήτηση των πιο ταλαντούχων, παθιασμένων και ικανών τραγουδιστών. Ένα εντυπωσιακό σκηνικό στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, φιλοξενεί τις auditions που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

X Factor

O κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, που αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του διαγωνισμού, την παρουσίαση των live, παρευρέθηκε στην πλατεία Νερού και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που περίμενε από νωρίς το πρωί προκειμένου να τον δει από κοντά.

Στον προαύλιο χώρο της πλατείας Νερού εκατοντάδες νέοι με μουσικά όργανα έκαναν τη πρόβα τους, ώστε να είναι έτοιμοι να αποδώσουν τα μέγιστα μπροστά στην επιτροπή. Τον ενθουσιασμό τους μοιράστηκε αρχικά η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία σε διπλανό στούντιο παρακολουθούσε με τους συγγενείς και τους φίλους των παικτών την προσπάθεια των διαγωνιζομένων και μοιράστηκε μαζί τους τη χαρά τους και την αγωνία τους. Οι κριτές δυσκολεύτηκαν αφού οι περισσότεροι υποψήφιοι είχαν πολύ καλές φωνές γι’ αυτό και ο αριθμός των ατόμων που «έκοψαν» ήταν πολύ μικρός.  Οι περισσότεροι πήραν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής και προχωρούν.

X Factor