X Factor: Πάρτι τελικού με γενέθλια Κυριακού και έκπληξη Παπαρίζου

Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι των συμμετεχόντων λίγο πριν από το τελευταίο live

Μία ανάσα πριν από τον τελικό της Παρασκευής, οι συντελεστές του show συναντήθηκαν στο Guzel, για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση του talent show με ένα κεφάτο πάρτι.

Όλα τα παιδιά του X FACTOR ήταν εκεί, ενώ κάποια από αυτά, τραγούδησαν για να ανεβάσουν το κέφι της βραδιάς.

Παρόντες ο Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Θοδωρής Κυριακού που είχε και τα γενέθλιά του αλλά και ο γενικός διευθυντής του προγράμματος Γιάννης Λάτσιος. Μαζί τους ήταν οι κριτές τους, στελέχη του σταθμού, αλλά και πολλά νέα πρόσωπα του ΑΝΤ1, όπως οι «Real Housewives» Ιωάννα Σουλιώτη και Ορθούλα Παπαδάκου, πρωταγωνιστές της σειράς «Steps» που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς, αλλά και τα groups «Κόκκινα Χαλιά» και «Vegas».

Και μετά το πάρτι, η αγωνία… Οι δύο φιναλίστ είναι έτοιμοι να δώσουν την παράσταση της ζωής τους, για να πείσουν το κοινό ότι αξίζουν τη νίκη, το μεγάλο έπαθλο και μια λαμπρή καριέρα στο τραγούδι. Μαζί τους, θα κονταροχτυπηθούν ο περσινός νικητής του X Factor, Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Λεβέντης, που για πρώτη φορά κατάφερε να οδηγήσει παίκτη της ομάδας του στον τελικό!

Ξεχωριστή guest στο live του τελικού θα είναι η Έλενα Παπαρίζου η οποία θα ανέβει στη σκηνή του X Factor για να παρουσιάσει για πρώτη φορά, το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο «Baby it’s over», προάγγελο του τριπλού άλμπουμ «Έλενα Παπαρίζου: Greatest hits & more» που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα από τη Sony και θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και τέσσερα καινούργια τραγούδια.