X Factor: Όλα όσα θα δούμε στο 4ο επεισόδιο των Auditions

Απόψε στις 22:00 στον ΣΚΑΪ.

Το τέταρτο επεισόδιο των Auditions του “The X Factor” σε full High Definition έρχεται απόψε το βράδυ στις 10:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να πείσουν την κριτική επιτροπή πως αξίζουν μια θέση στα live shows .
Η αίθουσα ακροάσεων γεμίζει από νέους που προσπαθούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να κλέψουν τις εντυπώσεις και να περάσουν στην επόμενη φάση του show. Όλοι τους ξεχωρίζουν. Ο καθένας για… διαφορετικούς λόγους. Πάρτε μια γεύση από αυτά που πρόκειται να απολαύσουμε στο αποψινό επεισόδιο:

«Έχεις το X Factor» λέει η Πέγκυ Ζήνα σε μια μαθήτρια λυκείου που αποσπά τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή.
Κοινό και επιτροπή ξεσηκώνει ο διαγωνιζόμενος που τραγουδά το «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά με… σκονάκι στα χέρια.
Ο νεαρός που πριν από χρόνια είχε κερδίσει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» καταφέρνει ν’ ακούσει τις καλύτερες κριτικές και σ’ αυτό το talent show.
Ο Θοδωρής Μαραντίνης δηλώνει φαν του συγκροτήματος που απολαμβάνουμε στο αποψινό επεισόδιο και προσθέτει: «είναι από τα καλύτερα που έχω δει στο «X Factor».
Η Τάμτα σηκώνεται όρθια και χειροκροτεί τον διαγωνιζόμενο που τη μαγεύει με τη φωνή του.
«Με ρώτησες τι να κάνω και σου είπα κάνε αυτό που λέει η ψυχή σου. Κι αυτό έκανες και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό» είναι τα λόγια που λέει ο Γιώργος Θεοφάνους σε μια 25χρονη υποψήφια που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του
Σε κλάματα ξεσπά ο διαγωνιζόμενος που τον κυριεύει το άγχος αλλά καταφέρνει και αποσπά θετικά σχόλια από την επιτροπή. «Είσαι πολύ γλυκό παιδί, έχεις ψυχή όταν τραγουδάς και το μόνο που χρειάζεται είναι να χαλαρώσεις» του λέει η Πέγκυ Ζήνα κι εκείνος… κλαίει και πάλι.
Η Ευαγγελία Αραβανή είναι πάντα εκεί, κοντά στους διαγωνιζόμενους και τους στηρίζει στην προσπάθειά τους, τους ενθαρρύνει και προσπαθεί μέχρι τη στιγμή που θ’ ανέβουν στη σκηνή να τους κάνει να αποβάλλουν το άγχος.