X Factor – Ημιτελικός: Τα ντουέτα έκπληξη του αποψινού live!

X Factor

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι ανεβαίνουν απόψε Παρασκευή 1 Ιουλίου στη σκηνή του X Factor για να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό του show!

Η αγωνία κορυφώνεται στον ημιτελικό του X Factor! Στο 9ο κατά σειρά live οι τέσσερις φιναλίστ καλούνται να τα δώσουν όλα αφού η αποψινή τους εμφάνιση θα τους εξασφαλίσει μία θέση στον τελικό της επόμενης εβδομάδας. Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν στο ένατο live του X Factor τόσο τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ όσο και το κοινό που θα βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και κριτής του show Πέγκυ Ζήνα, μπορεί να μην έχει πλέον παίκτη για να ζήσει την αγωνία της ψηφοφορίας, ωστόσο θα ανεβεί για άλλο λόγο στην σκηνή του X Factor. Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι «Μου λείπεις» αλλά και άλλες επιτυχίες της ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Στη σκηνή του “The X Factor” θ’ ανεβεί και η εκρηκτική Έλενα Παπαρίζου που θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι “Fiesta” σε χορογραφία της Chali Jennings, ενώ οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, αφού το κοινό θα απολαύσει τους Otherview και REC, που θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια τους.

Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα Τάμτα μία διαγωνιζόμενη κι από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη ένα γκρουπ. Oι διαγωνιζόμενοι καλούνται απόψε να ερμηνεύσουν δύο τραγούδια: στο πρώτο θα βρίσκονται μόνοι τους on stage ενώ στο δεύτερο με δημοφιλείς καλλιτέχνες. Τα χορευτικά που θα συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι παίκτες στο 9ο live του X Factor

Η Τάνια Μπρεάζου θα ερμηνεύσει: “Forever Young” , “Halo”, ο Ανδρέας Λέοντας θα ερμηνεύσει: «Ρόζα», οι Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: “Thinking out loud” και ο Ίαν Στρατής θα ερμηνεύσει το “Basket case”.

Το τραγουδιστικό μέρος όμως δεν σταματά εδώ. Οι τέσσερις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν ακόμη από ένα τραγούδι μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Η Τάνια Μπρεάζου με την Ευριδίκη θα ερμηνεύσουν το «Μίσημέ με», ο Ανδρέας Λέοντας με τον Βαλάντη το «Σ΄ ένα χαρτάκι έγραψα», οι Stereo Soul με την Έλενα Παπαρίζου το “Without you” mash up «Υπάρχει λόγος» και ο Ίαν Στρατής με την Ινές Ζήκου το “Nessun Dorma”.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ με την εμφάνιση έκπληξη ντουετο με την του ΙΑΝ με την mezzo soprano ΙΝΕΖ ΖΗΚΟΥ στο NESSUN DORMA

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης George Theofanous (@theofanousg) στις

Πρόβα επί σκηνής με τη θεά Ελενάρα. Απόψε ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Χ16 παιδιά!!! Ένα βήμα έμεινε!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Stereo Soul (@stereosoul.official) στις


The X factor Family ????#singers #dancers Love them !!! Get ready for the Semifinal ???? Tomorrow❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @taniabreazou_official στις