X Factor – Chair Challenge: Σκληρή κριτική από Τάμτα για την Αναστασία! Τι απόφαση πήρε η Πέγκυ Ζήνα;

«Έγινε λίγο υστερικό αυτό που έκανες...»

Η Αναστασία Δοβλέτογλου επιλέγει το πολυαγαπημένο τραγούδι “Fame” της Irene Kara για το Chair Challenge του X Factor. «Τόσο γδάρσιμο στο λαιμό γιατί ρε παιδί μου; Ήσουν πολύ καλύτερη από ότι περίμενα, παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι η φωνή σου είναι πιο λυρική για αυτό το τραγούδι. Παρ' όλα αυτά έχεις πολύ καλή επικοινωνία με εμάς και με τους πίσω» αναφέρει ο Γιώργος Θεοφάνους
«Μάλλον έδωσες ό,τι είχες λίγο ανεξέλεγκτα» σχολιάζει ο Θοδωρής Μαραντίνης και μια σκληρή κριτική ακολουθεί από την Τάμτα που δεν χαρίζει φιλοφρονήσεις στην διαγωνιζόμενη:
«Θεωρώ ότι στην οντισιόν που δεν μου άρεσε και σου έκανα κάποιες παρατηρήσεις ήσουν καλύτερη από ό,τι εδώ. Ήσουν λίγο υπερβολική. Λίγο ξέφυγες. Έγινε λίγο υστερικό αυτό που έκανες. Νομίζω υπερβάλλεις πολύ στα κομμάτια που έχεις παρουσιάσει. Μέσα στην υστερία που βγαίνει ξεφεύγεις και από τις νότες.»
«Σε αυτό που λέει η Τάμτα θα συμφωνήσω και εγώ. Πιστεύεις ότι έχεις διαλέξει το σωστό τραγούδι για σήμερα; Σε πιστεύω πολύ, πιστεύω ότι έχεις αστέρι, έχεις γκελ, είσαι έτοιμη περφόρμερ, αλλά θεωρώ ότι κάποιες φορές, επειδή δεν έχεις δουλέψει τη φωνή σου σε άλλου είδους τοποθέτηση εκτός από την τζαζ, νιώθω ότι θα κλείσει η φωνή σου και θα πάθεις ζημιά.» επισημαίνει η Πέγκυ Ζήνα εκφράζοντας την ανησυχία της και έπειτα και από τις συμβουλές του Γιώργου Λεβέντη αποφασίζει την αποχώρηση της Αναστασίας.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το X Factor!