X Factor – Chair Challenge: Ποιους τραγουδιστές θα κρατήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης;

X Factor

Οι θέσεις για τα live του The X Factor 2 του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως λιγοστεύουν.

Το τρίτο Chair Challenge, η πιο ανατρεπτική διαδικασία του The X Factor 2 έρχεται απόψε στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ήδη οκτώ τυχεροί έχουν πάρει το εισιτήριο και στο επεισόδιο της Πέμπτης διεκδικούν τέσσερις ακόμη τη δική τους θέση, αυτή τη φορά από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη

Η ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη αποτελείται από αγόρια – κορίτσια άνω των 25 ετών και είναι οι εξής: Μαριάννα Γεωργιάδου, Μαριαλένα Γιάνναρου, Στέφανος Κάκκος, Παναγιώτης Κουφογιάννης, Διονυσία Κωστοπούλου, Αλεξάνδρα Μάτση,  Στέργιος Νταουσανάκης, Αλέξανδρος Παπλιάκας, Thanae Pachiyannaki, Βασίλης Πορφυράκης.

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι γνωρίζουν πως αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να πάρουν το δρόμο για τα live. Η αγωνία τους είναι μεγάλη, οι προσδοκίες τους τεράστιες και το άγχος τους ακατανίκητο. Τέσσερις καρέκλες βρίσκονται στη σκηνή του The X Factor και περιμένουν τους καλύτερους. Μέχρι και την ερμηνεία του τελευταίου διαγωνιζόμενου οι ανατροπές είναι εφικτές και τίποτα δεν μπορεί να φανερώσει την τελική τετράδα. Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή είναι διαρκώς δίπλα τους, τους εμψυχώνει πριν ανεβούν στη σκηνή αλλά και τους… παρηγορεί αν δεν καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Γιώργος Μαζωνάκης

“Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Πολύ δε παραπάνω που κάποιοι από τους τέσσερις με εξέπληξαν θετικά και ευχάριστα για την εξέλιξή τους από τις auditions έως τα chairs. Κατά βάση με ενδιέφερε το ταλέντο του κάθε διαγωνιζόμενου. Κι όταν λέω ταλέντο δεν μιλάω μόνο για το φωνητικό, μιλάω συνολικά για την παρουσία του, για το αν έχει ή δεν έχει το λεγόμενο X Factor.

Παρ’ όλα ταύτα στην πορεία επιλογής της ομάδας κι έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα γιατί συνέβη οι τέσσερις που επέλεξα να αντιπροσωπεύουν και διαφορετικά είδη μουσικής», δηλώνει ο Γιώργος Μαζωνάκης και συνεχίζει: «Δυσκολεύτηκα να επιλέξω γιατί υπήρξαν πολλά ταλαντούχα παιδιά. Ελπίζω να έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή και περιμένω από την ομάδα μου να κυριαρχήσει στο X Factor. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι έχουν τη δυνατότητα να βγουν νικητές».

Θα ακολουθήσει ένα ακόμη επεισόδιο Chair Challenge την Παρασκευή με τους διαγωνιζόμενους του Μπάμπη Στόκα και την ομάδα του: τα γκρουπς.