X Factor: Οργισμένο βλέμμα της Πέγκυς Ζήνα στον Θοδωρή Μαραντίνη την ώρα της ψηφοφορίας – Της έδιωξαν τον παίκτη

Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης αποχώρησε στο 7ο live. Μόνο η Πέγκυ Ζήνα του έδωσε θετική ψήφο. Δείτε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του show!

Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το 7ο live του X Factor. Ο διαγωνιζόμενος από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα μονομάχησε με την Τάνια Μπρεάζου από την ομάδα της Τάμτα, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τις ψήφους των κριτών. Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και δεν έκρυψε τη δυσφορία της για την κριτική των συναδέλφων της στον παίκτη. Το βλέμμα της τα μαρτυρούσε όλα…

pegy3

pegy1

pegy4

00:57 Οι κριτές αποφασίζουν… Η Τάμτα δίνει την αρνητική της ψήφο στον Αλέξανδρο για να κρατήσει το κορίτσι από την ομάδα της, την Τάνια. Αντίστροφα κινείται η Πέγκυ Ζήνα που δίνει αρνητική ψήφο στην Τάνια Μπρεάζου. Ο Θοδωρής Μαραντίνης σε πολύ δύσκολη θέση δίνει την αρνητική του ψήφο μαζί με την κιθάρα του στον Αλέξανδρο Πιτσάνη. Ο Γιώργος Θεοφάνους δίνει την χαριστική βολή στον Αλέξανδρο.

00:54 Η Τάνια Μπρεάζου δίνει την τελευταία παράσταση για απόψε…

breazou

00:50 Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης προσπαθεί να κερδίσει τις ψήφους των κριτών για να πάρει το εισιτήριο για το επόμενο live.

pitsanis3

00:45 Ο Σάκης Ρουβάς ανακοινώνει αργά και βασανιστικά ποιοι παραμένουν στο X Factor. Ο Ίαν Στρατής, ο Ανδρέας Λέοντας, οι Stereo Soul και η Νωαίνα μένουν στο παιχνίδι. Η Τάνια Μπρεάζου από την ομάδα της Τάμτα και ο Αλέξανδρος Πιτσάνης από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα θα δώσουν απόψε τη μονομαχία.

00:21 Οι τηλεφωνικές γραμμές κλείνουν και οι Onirama αναλαμβάνουν δράση. Το συγκρότημα ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες του.

onirama

23:53 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς κλείνει με τον Ανδρέα Λέοντα και τη διαχρονική επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη «Ανήκω σε μένα». Τα σχόλια ποικίλουν…

leon2

23:46 «Που ‘ναι τα χρόνια» τραγούδησε ο Αλέξανδρος Πιτσάνης. Ο ίδιος το χαίρεται και τα σχόλια που δέχεται είναι κυρίως θετικά.

pitsanis2

23:29 «Εγώ μιλάω για δύναμη» ερμηνεύει εξαιρετικά στη σκηνή του X Factor η Τάνια Μπρεάζου. Αποσπά τις καλύτερες κριτικές και δίνει την αφορμή στον Γιώργο Θεοφάνους να σχολιάσει τα «κρεοπωλεία αισχίστου είδους» της Δήμητρας Γαλάνη.

tania2

23:22 Ο Ίαν Στρατής επιστρέφει με το «Rolling in the deep» της Adele. Πραγματοποιεί άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και αποσπά μόνο θετικά σχόλια.

ian2

23:05 Οι Stereo Soul δοκιμάζονται με το pop «Move like Jagger» αλλά τα σχόλια που εισπράττουν είναι διαφορετικά από ότι συνήθως. Ειδικά ο Γιώργος Θεοφάνους δηλώνει απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

soul2

22:55 Ο δεύτερος γύρος εμφανίσεων των παικτών αρχίζει με τη Νωαίνα. Ακούμε τη μεγάλη επιτυχία της Πέγκυς Ζήνα «Ματώνω» σε jazz version η οποία ενθουσιάζει τους πάντες. Οι κριτές την αποθεώνουν!

noaina2

22:49 Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης ερμηνεύει μοναδικά το «Hotel California». Η κριτική επιτροπή έχει μόνο καλά λόγια να πει για την εμφάνισή του.

pitsanis1

22:26 Ο Ανδρέας Λέοντας κάνει μια δυναμική με εμφάνιση με τη «Μόνη επιλογή» mash up με «Φεγγάρια χάρτινα». Η Τάμτα δεν εντυπωσιάζεται και κάνει έξαλλο τον Γιώργο Θεοφάνους.

andreas1

22:17 Η Τάνια Μπρεάζου στην πρώτη της εμφάνιση επί σκηνή απόψε ερμηνεύει το γνωστό μας «Euphoria» από τη Eurovision. Οι κριτές επισημαίνουν ότι είναι έτοιμη να λάβει μέρος στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

tania1

22:00 Ο Ίαν Στρατής κινδύνευσε με αποχώρηση την προηγούμενη εβδομάδα. Απόψε δοκιμάζει την τύχη του με το «Roxanne» και καταφέρνει να ενθουσιάσει τους κριτές. Ακόμα και ο Σάκης Ρουβάς θεωρεί ότι ήταν η καλύτερή του φορά!

ian1

21:52 Η Νωαίνα παίρνει θέση με το «Blue jeans» της Lana Del Ray. O Γιώργος Θεοφάνους θεωρεί πως το ερμήνευσε καλύτερα από την Lana, ενώ για την Πέγκυ Ζήνα η Νωαίνα πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση.

noaina1

21:43 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ξεκινά με τους Stereo Soul. Τραγουδούν μαγικά το «Δεν είσαι εδώ» mash up με «I don’ t wanna miss a thing». Το κοινό παραληρεί!

stereo1

21:28 Η πρώτη έκπληξη για απόψε είναι η Μαλού. Η πανέμορφη τραγούδιστρια ξεσηκώνει το κοινό από το πρώτο δευτερόλεπτο που μπαίνει στο πλατό!

malou2 malou1

21:15 To 7ο live του X Factor μόλις ξεκίνησε με τον Σάκη Ρουβά να δίνει το σύνθημα…

sakis1

Εντυπωσιακή η είσοδος των τεσσάρων κριτών…

xkrites

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει! Έξι διαγωνιζόμενοι έχουν απομείνει στο X Factor και η αγωνία για το ποιος θα κατακτήσει την πρωτιά έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Τα τραγούδια που θα ακουστούν στο έβδομο live

Οι Stereo Soul θα ερμηνεύσουν: «Δεν είσαι εδώ» mash up με “I don’ t wanna miss a thing”, “Move like Jagger”, η Νωαίνα θα ερμηνεύσει: “Blue jeans”, «Ματώνω», ο Ίαν Στρατής θα ερμηνεύσει: “Roxanne”, “Rolling in the deep”, η Τάνια Μπρεάζου θα ερμηνεύσει: “Euphoria” , «Εγώ μιλάω για δύναμη», ο Ανδρέας Λέοντας θα ερμηνεύσει: «Η μόνη επιλογή» mash up με «Φεγγάρια χάρτινα», «Ανήκω», ο Αλέξανδρος Πιτσάνης θα ερμηνεύσει: “Hotel California”, «Που ‘ναι τα χρόνια».