X Factor: Διπλό πλήγμα για Θοδωρή Μαραντίνη στο 2ο live!

Δείτε όλα όσα έγιναν στην σκηνή του X Factor! Όλες οι εμφανίσεις των διαγωνιζομένων! ΒΙΝΤΕΟ

Στη μία το πρωί ολοκληρώθηκε το 2ο live του X Factor. 12 διαγωνιζόμενοι διαγωνίστηκαν επί σκηνής και 10 συνεχίζουν στο 3ο live, με τον Θοδωρή Μαραντίνη να μετρά δύο απώλειες. Τα γκρουπ «χτυπήθηκαν» πρώτα, αφού αποχώρησαν οι NMA καθώς συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών και οι «Αυτή και Αυτοί» με τους κριτές να αποφασίζουν να αποχωρήσουν εκείνοι αντί της Χριστίνας Ζαντή που επίσης βρέθηκε σε δύσκολη θέση.

Νωρίτερα…

Ο Θοδωρής Μαραντίνης υποστηρίζει τους «Αυτή και αυτοί», η Τάμτα την Χριστίνα Ζαντή, η Πέγκυ Ζήνα επιλέγει να μείνει η Χριστίνα και ο Γιώργος Θεοφάνους επίσης. Οι «Αυτή και Αυτοί» αποχωρούν από το show.

aytikiaytoi_280516

00:47 Η Χριστίνα Ζαντή και οι «Αυτή κι Αυτοί» καλούνται να τραγουδήσουν ξανά προκειμένου οι κριτές να αποφασίσουν ποιος θα αποχωρήσει. Οι «Αυτή και Αυτοί» επιλέγουν και τραγουδούν με κέφι το«Push Ups. H Χριστίνα Ζαντή ερμηνεύει το «I’m your lady» της Celine Dion.

sakistelos

00:36 Οι NMA συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και αποχωρούν από το Χ Factor.

280516

00:26 Ο Σάκης Ρουβάς καλεί τους κριτές με τις ομάδες τους πάνω στη σκηνή και ξεκινά να αναγγέλλει τους 9 που περνούν το τρίτο live του X Factor βάσει της ψηφοφορίας του κοινού. Με τυχαία σειρά, ο παρουσιαστής ανακοινώνει πως συνεχίζουν στο X Factor: ο Ανδρέας Λέοντας, η Νωαίνα, οι Stereo Soul, ο Αλέξανδρος Πιτσάνης, ο Ίαν Στρατής, η Τάνια Μπρεάζου, ο Πιλάτος Κουνατίδης, η Χριστιάνα Μπούνια και ο Αντώνης Φωκάς. Οι ομάδες της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Θεοφάνους είναι ασφαλείς.

00:19 Οι γραμμές κλείνουν.

00:08 Τελευταίος στην σκηνή του X Factor ο Αλέξανδρος Πιτσάνης δοκιμάζεται και αυτός σε ένα διαφορετικό στυλ από αυτά που τον είχαμε ακούσει με τον «Υδροχόος» του Νίκου Παπάζογλου και κερδίζει θετικά σχόλια από τους κριτές, κάνοντας την μέντορα του Πέγκυ Ζήνα υπερήφανη.

pitsanis270516

00:00 Το «αηδόνι» της Τάμτα, η Χριστιάνα Μπούνια ξαφνιάζει με το “Highway to hell” των AC/DC με συνοδεία άριας και κάνει τους κριτές να σηκώσουν τα χέρια ψηλά που κατάφερε να τραγουδήσει με τέτοιο τρόπο δύο τόσο διαφορετικά στυλ!

mpounia28_05_16

23:42 Ο Ίαν Στρατής τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή ως γνήσιος διασκεδαστής με το “Let me entertain you” του Robbie Williams κι αφού καλεί το κοινό να σηκωθούν όρθιοι, ο ίδιος στο φινάλε πέφτει στο πάτωμα! Μπορεί οι κριτές να επισημαίνουν πως έχει μια τάση στην υπερβολή, ωστόσο έχει αναμφίβολα και star quality.

ian270516

ian1270516

23:30 Οι «Αυτή και Αυτοί» κάνουν μια πολύ διαφορετική εμφάνιση με τα τραγούδια «Καίγομαι» της Σωτηρίας Λεονάρδου και «Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια» του Νίκου Παπάζογλου και ο Γιώργος Θεοφάνους παραδίδει την αλήθεια ωμή, όπως τη ζήτησαν: «Αφού δεν έχει κανείς σας κανένα λαϊκό γύρισμα, καμία λαϊκή φωνή γιατί επιλέγετε δυο τραγούδια τέτοια και τα βάζετε; Δεν μπορείτε να τα πείτε. Ούτε η Χαρούλα ούτε κανένας σας. Και λέω κάτι θα συμβεί, δεν συνέβη τίποτα. Είδα ένα θεατρικό act όπως λέει η Πέγκυ. Σε αυτό το διαγωνισμό μουσικής που κάνουμε εδώ ήταν άτοπο.» Ο Θοδωρής Μαραντίνης, όπως συνηθίζει, δεν άφησε τα σχόλια να πέσουν κάτω: «Αν πρέπει να απολογηθεί κάποιος, αυτός είμαι εγώ. Ήταν μεγάλη πίεση δική μου να πούμε αυτό το τραγούδι, παρόλο που ξέρω ότι δεν είναι αμιγώς το στυλ των παιδιών και αυτό έγινε για δύο λόγους. Καταρχήν, εγώ ήθελα τα παιδιά να δείξουν και μια άλλη τους πλευρά λέγοντας πολύ ωραία τραγούδια που θεωρώ ότι λείπουν από τέτοιους διαγωνισμούς και είναι πολύ σημαντικό και νομίζω και χρέος μας να πούνε και αυτής της μορφής το λαϊκό τραγούδι. Δεν νομίζω ότι υπήρχε λάθος, τα παιδιά αυτό που κάνουν έχει μια θεατρικότητα μέσα, αυτό είναι το στυλ τους, αυτός είναι ο χαρακτήρας τους, δεν είναι λαϊκό σχήμα και αυτή τη στιγμή είχαν τα κότσια να κάνουν κάτι που είναι πέρα από αυτούς, να πιέσουν τον εαυτό τους να περάσει τα όρια τους και όχι να κινηθούν στο πλαίσιο της ασφάλειας τους που κινούνται οι πιο πολλοί εδώ μέσα.»

aytoi270516

23:09 «Είσαι η μοναδική ποπ τραγουδίστρια που έχουμε εδώ μέσα και δεν γίνεται να μην μείνεις μέχρι το τέλος» σχολιάζει ο Γιώργος Θεοφάνους για την Τάνια Μπρεάζου που τραγουδά «Μαζί σου» της Έλενας Παπαρίζου.

mpreazou 270516

22:58 Ο Πιλάτος Κουνατίδης ερμηνεύει ένα κομμάτι που σημαίνει πολλά για εκείνον και η αγάπη του φαίνεται. Δεν κρύβει τη συγκίνηση του μετά το «Πίνω από εκεί ψηλά για σένα» του Παντελή Παντελίδη και εξομολογείται πως…«Δεν έφυγε στο μυαλό μας, τον αγαπάμε και ήθελα πάντα να ερμηνεύσω μπροστά στις κάμερες αυτό τον μεγάλο καλλιτέχνη».

pilatos

22:40 Ο Αντώνης Φωκάς με το «Σάββατα» του Αντώνη Ρέμου έχει τη δυνατότητα να δείξει την έκταση της φωνής του και η μόνη παρατήρηση που έχουν να κάνουν οι κριτές αφορά στο συναίσθημα.

fwkas270516

22:31 Οι Stereo Soul με το “All of me” του John Legend αποσπούν λόγια θαυμασμού από τους κριτές κάνοντας τον Θοδωρή Μαραντίνη να αφήσει την καρέκλα του για να τους αγκαλιάσει, γεμίζοντας από υπερηφάνεια.

stereosoul270516

marantinis270516

22:20 Και …«Ξανά μανά …σταματάει ξεκινάει» και εν τέλει, μετά το τεχνικό πρόβλημα, η Χριστίνα Ζαντή ερμηνεύει το τραγούδι της Άννας Βίσση. «Έχεις πιο πολλά να δώσεις από αυτά που είδαμε σήμερα» της λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης, αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους το πάει ένα βήμα παραπέρα και κοντράρεται με την Τάμτα για την επιλογή του τραγουδιού: «Αμφιβάλλω αν η Άννα Βίσση του χρόνου θα λέει αυτό το τραγούδι. Γιατί διαλέξατε αυτό το τραγούδι;» λέει ο κριτής και η Τάμτα υποστηρίζει πως χρειάζεται να ακούμε και νέα τραγούδια πιο φρέσκα.

zanti270516

21:15 Η Χριστίνα Ζαντή ετοιμάζεται  να βγει στην σκηνή για να τραγουδήσει ένα τεχνικό πρόβλημα στον ήχο όμως, ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Σάκης αναλαμβάνει να εξηγήσει στον κόσμο τι συμβαίνει και δίνει πάσα στην Ευαγγελία Αραβανή στα παρασκήνια που πιάνει κουβέντα με την Νωαίνα για το μουστάκι της και όχι μόνο…

texnikorpovlima2270516

texnikorpovlima1270516

21:53 Η Νωαίνα με το “Purple rain” του Prince δείχνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της καλλιτεχνικής της υπόστασης. Και μπορεί η Τάμτα να εκφράζει τις παρατηρήσεις της: «Θεωρώ ότι ήσουν λίγο σε λάθος mood, ωστόσο ότι και αν κάνεις το κάνεις δικό σου», ωστόσο ο Γιώργος Θεοφάνους την τοποθετεί με την κριτική του …στην πρώτη γραμμή κι ας μην «ξύρισε» το μουστάκι:«Είσαι λίγο σαν θυμωμένη χωρίς λόγο. Ωραία είναι τα εναλλακτικά, αλλά απόψε θεωρώ ότι παίζεις στην πρώτη γραμμή.»

nwaina270516

21:41 Ο Ανδρέας Λέοντας δέχεται τις συμβουλές της Πέγκυς Ζήνα για τα γυρίσματα στο «Αν μου τηλεφωνούσες» του Μιχάλη Χατζηγιάννη και ο Γιώργος Θεοφάνους υπερασπίζεται τον παίκτη της ομάδας του. Ο Θοδωρής Μαραντίνης εκτιμά το γεγονός ότι δεν μιμήθηκε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

leontas270516

21:26 Οι ΝΜΑ κάνουν την αρχή στο show και αποφασίζουν να «ρίξουν» λίγο την ενέργεια τους για να μας δείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες με το “You don’t owe me” της Lesley Gore. Ο Γιώργος Θεοφάνους κάνει τις παρατηρήσεις του, αλλά τα σχόλια των κριτών είναι θετικά.

nma270516

21:23 Οι τηλεφωνικές γραμμές ανοίγουν και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να τραγουδήσουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι.

21:14 Ο Σάκης Ρουβάς φορώντας τα χαρακτηριστικά γυαλιά ηλίου καλωσορίζει τους τηλεθεατές για δεύτερη φορά στα live του X Factor, με μικρά σαρδάμ… Η επιτροπή λαμβάνει θέσεις για τη δύσκολη βραδιά και η Ευαγγελία Αραβανή, υπέρλαμπρη μέσα στο μίνι ασημένιο φόρεμα της κάνει λόγο για την επιτυχία του show στα social media.

sakis1270516

krites270516

aravani270516

Το 2ο Live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως, του The X Factor έρχεται και 2 από τους 12 φιναλίστ θα αποχαιρετήσουν απόψε το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάκης Ρουβάς με το δικό του μοναδικό τρόπο θα υποδεχτεί στη σκηνή τους συμμετέχοντες του show, ενώ ο ρόλος των τεσσάρων κριτών δυσκολεύει. Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνη, θα κληθούν να αποφασίσουν για την παραμονή ή αποχώρηση ενός διαγωνιζόμενου. Όλη την εβδομάδα δουλεύουν πυρετωδώς με τις ομάδες τους προκειμένου οι υποψήφιοι μουσικοί αστέρες να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 12 συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους και στο δεύτερο live θα αποχωρήσουν δύο διαγωνιζόμενοι.

Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινώσει τους τρεις διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους. Από αυτούς θα αποχωρίσει από το show αυτός που έλαβε τη μικρότερη βαθμολογία. Οι δύο εναπομείναντες θα ερμηνεύσουν από ένα μουσικό κομμάτι και τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρίσει από το The X Factor. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να παραμείνουν στο show και να διεκδικήσουν το έπαθλο: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

Επιμέλεια: Λία Παππά, Φίλιππος Αντωνίου