World Party… στο Σαν Φρανσίσκο

World Party

Απόψε, στις 21:50, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αφήνουν πίσω τους το θορυβώδες Χογκ Κονγκ και κατευθύνονται για την πρωτεύουσα της αμερικάνικης και παγκόσμιας δημιουργίας.

 

 

Η περιπέτεια, ωστόσο, ξεκινά με τρόμο, καθώς η ομάδα καλείται να διανυκτερεύσει σε ένα hostel που μοιάζει… στοιχειωμένο. Την επόμενη μέρα ο Σάκης και ο Γιώργος επισκέπτονται την Golden Gate Bridge και ανακαλύπτουν τους ρυθμούς στους οποίους κινείται η πόλη. H επίσκεψη στα γραφεία της Indiegogo, μιας από τις μεγαλύτερες crowdfunding εταιρίες στον κόσμο, τους παρακινεί να επεξεργαστούν στη συνέχεια τη δική τους ιδέα…

Αποφασισμένοι να συναντήσουν τα μεγαλύτερα «μυαλά» της Αμερικής, φτάνουν στη Silicon Valley. Λίγο πριν, όμως, φροντίζουν να παίξουν πρώτα ένα γρήγορο μπέιζμπολ και να επισκεφτούν το περίφημο Fish Market, εκφράζοντας και εκεί τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες! Στη Silicon Valley επιλέγουν να μείνουν στο Rainbow Mansion, ένα κοινόβιο επιστημόνων, όπου διαμένουν όλοι μαζί και εξελίσσουν τις ιδέες τους!

Αφού παίρνουν αρκετή έμπνευση από την επίσκέψή τους και τις συναντήσεις τους στη Silicon Valley, επιστρέφουν στο Σαν Φρανσίσκο. Εκεί, επιλέγουν να μείνουν σε ένα hostel, το οποίο θυμίζει πολύ τη ζωή στην πόλη, όπως ήταν το καλοκαίρι του 1967. Εκεί πια γνωρίζουν τη ρετρό πλευρά της πόλης, στο πλευρό του ντράμερ της Τζάνις Τζόπλιν!