World Party στο Λος Άντζελες!

Λάμψη, δόξα, περιπέτεια, όνειρα, ρομαντισμός… Πόσα μπορούν να χωρέσουν σε μία πόλη; Στο Λος Άντζελες, όλα είναι εφικτά!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν το βάζουν εύκολα κάτω. Έτσι, την Τρίτη 17 Ιουνίου επι… μένουν στην πόλη των αγγέλων με σκοπό να κυνηγήσουν το όνειρό τους: να γίνουν αστέρες του Χόλιγουντ! Άλλωστε, για να αγγίξεις το όνειρο χρειάζεσαι επιμονή και αρκετή τρέλα.

Αυτή τη φορά, είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα. Τι σημαίνει αυτό; Επισκέπτονται τα πιο σύγχρονα στούντιο όπου κατασκευάζονται οι στολές των γνωστών κινηματογραφικών υπερ-ηρώων. Δοκιμάζουν τις αντοχές και τις επιδόσεις τους στις πολεμικές τέχνες μπαίνοντας σε επικίνδυνα κλουβιά Μ.Μ.Α. Η αδρεναλίνη, όμως, ανεβαίνει κι άλλο, καθώς ο Σάκης και ο Γιώργος αποφασίζουν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους στον δρόμο για τη δόξα, κάνοντας… μπότοξ και spray tan!

Η διαδρομή τους επιφυλάσσει και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες: Ο παγκοσμίως γνωστός BMX rider Anthony Napolitan και o επιτυχημένος μουσικός παραγωγός Carmen Rizzo, που έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως οι Coldplay και ο Tiesto, μπαίνουν στην παρέα του World Party και δίνουν τη δική τους γεύση από το Λος Άντζελες.