World Party: Πρεμιέρα από την Κόστα Ρίκα

Επιστρέφει στην prime time του Alpha, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στις 22:00...

Το «World Party», μετά από αρκετούς μήνες «ανακωχής» με την περιπέτεια, επιστρέφει, πιο δυνατό από ποτέ! Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης κάνουν και φέτος τον πλανήτη άνω κάτω και μας προσκαλούν για 3η συνεχόμενη χρονιά σε ένα ατελείωτο… party, ένα «World Party». Οι δύο λάτρεις της αδρεναλίνης έρχονται ξανά στην prime time του Alpha με συναρπαστικά ταξίδια, έντονες συγκινήσεις, ριψοκίνδυνες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και αμέτρητες προκλήσεις.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στις 22:00, ο Σάκης και ο Γιώργος κάνουν πρεμιέρα και ξεκινούν τις φετινές τους περιπέτειες από την εξωτική Κόστα Ρίκα! Πρώτη στάση η πρωτεύουσα, Σαν Χοσέ, όπου, για να «ξεσκουριάσουν» μετά από τόσο καιρό, επιδίδονται με το καλημέρα σε έναν διαγωνισμό οδήγησης με off road οχήματα. Ο αγώνας δεν αργεί να γίνει… «rodeo», με τους δύο φίλους να αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα road trip, με σκοπό να… πέσουν οι τόνοι!

Έπειτα από πολλές ώρες στην εξωφρενική κίνηση των δρόμων της Κόστα Ρίκα, φτάνουν στο Τροπικό Δάσος του Βεράγουα, μια περιοχή πολύ γνωστή για την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της. Εκεί, στη μέση της ζούγκλας, ο Γιώργος έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη φοβία του, τις αράχνες. Θα καταφέρει άραγε να τη νικήσει;

Στη συνέχεια, η ομάδα διχάζεται. Ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσει; Στο τέλος καταλήγει στο Πουέρτο Βιέχο, ένα από τα πιο όμορφα θέρετρα της Καραϊβικής, όπου τους περιμένει μια αναπάντεχη έκπληξη! Η έκπληξη αυτή, ωστόσο, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταγωνιστεί με τα συναισθήματα που βιώνουν σε έναν οίκο ευγηρίας, όπου περνούν μια ολόκληρη ημέρα και παίρνουν το πιο σημαντικό μάθημα της ζωής τους.