Βρέθηκε εκτός τηλεοπτικής σειράς πριν καν ξεκινήσει γυρίσματα!

Η ανακοίνωση του καναλιού και η απάντηση της ηθοποιού.

Όλα έδειχναν πως η Danniella Westbrook θα επέστρεφε στην βρετανική σαπουνόπερα Hollyyoaks ως Trudy Ryan, αλλά όπως φαίνεται η πόρτα του Channel 4 έκλεισε για εκείνη πριν καν πατήσει το πόδι της στο στούντιο.

Η 41χρονη ηθοποιός θα εμφανιζόταν ξανά για 8 επεισόδια, αλλά παραβίασε όρους του συμβολαίου της και έτσι βρέθηκε εκτός του τηλεοπτικού προγράμματος.


«Η Danniella παραβίασε όρους του συμβολαίου της και έτσι οδηγηθήκαμε στη λύση του την περασμένη εβδομάδα. Δε θα συμμετέχει στο Hollyyoaks» δήλωσε εκπρόσωπος του καναλιού.

Ωστόσο, παρά τους ισχυρισμούς του καναλιού, εκείνη ισχυρίζεται πως η ίδια επέλεξε να αποχωρήσει καθώς δεν άντεχε να ζει στην Λίβερπουλ, όπου γίνονται να γυρίσματα, λόγω του πρώην αρραβωνιαστικού της Tom Richards.

Η ίδια είχε πρόσφατα εξομολογηθεί πως η σχέση της με τον 25χρονο, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Απρίλιο με τους ισχυρισμούς πως την παρενοχλούσε, την έκανε να θέλει να αυτοκτονήσει και έτσι δε θα μπορούσε να μείνει στη Λίβερπουλ καθώς φοβόταν για την ασφάλεια της.