Βράδυ: Ποιοι είναι οι καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου;

Τετάρτη 9 Μαρτίου, στις 23:10 στον Alpha...

 Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και πυροδοτεί τη late night ζώνη, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο την ημέρα μας. Μαζί του, πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Αυτή την Τετάρτη στο πλατό της εκπομπής, έρχεται ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μοιράζεται τα συναισθήματά του για τον ερχομό της δεύτερης κόρης του και αναφέρεται στις αλλαγές που έγιναν στη ζωή του από την ημέρα που έγινε πατέρας. Ο δημοσιογράφος μιλάει, επίσης, για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας αλλά και για το κεντρικό δελτίο του Alpha, το οποίο πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση.

Επίσης, η Μιμή Ντενίση, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, δηλώνει ροκ τύπος και θυμάται την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της, όταν «έχασε» τον μοναδικό άνδρα που αγάπησε πραγματικά, τον Αντώνη Τρίτση.

Ο Πέτρος υποδέχεται στην εκπομπή και έναν φίλο από τα παλιά, τον Γιώργο Τράγκα. Τα αίματα «ανάβουν»… Ο εκρηκτικός δημοσιογράφος, που όπως πάντα δεν μασάει τα λόγια του, δεν διστάζει να σχολιάσει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο την πολιτική σκηνή της χώρας, να μιλήσει για τη μεγάλη του αδυναμία, τον μικρό Αστερίξ, αλλά και να αυτοσαρκαστεί όταν η κουβέντα πηγαίνει στο χρώμα των μαλλιών του.

Στην παρέα και η εκρηκτική Σάγια, η οποία επιφυλάσσει στον οικοδεσπότη της εκπομπής μια έκπληξη.

 

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.