Βράδυ: Οι καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου!

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 23:00

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και πυροδοτεί τη late night ζώνη, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο την ημέρα μας. Μαζί του, πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Αυτή την Τετάρτη, η Άντζελα Δημητρίου μιλά για όλα και όλους, σε μία εξομολόγηση καρδιάς. Η προσωπική της ζωή, η καλλιτεχνική της πορεία, οι αντιδράσεις που προκαλεί με τις δηλώσεις και τις κινήσεις της. Ο επίλογος της συνάντησής της με τον Πέτρο γράφεται μελωδικά καθώς του αφιερώνει live τα νέα της τραγούδια.

Ο Stan, ο νεαρός τραγουδιστής που έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της νεολαίας και να κάνει εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube με τις επιτυχίες του, μιλά για τα παιδικά του χρόνια στην Πάρο, την επιτυχία που γνώρισε από τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα αλλά και για τον χαμό του καλού του φίλου Παντελή Παντελίδη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συναντά τηλεοπτικά τον Πέτρο, μετά από δύο χρόνια. Οι δύο πρώην συνεργάτες θυμούνται την περίοδο που έκαναν μαζί πρωινή εκπομπή, παραδέχονται τα «λάθη» τους και λύνουν τις μεταξύ τους «διαφορές». Έξυπνες ατάκες, αυτοσαρκασμός αλλά και μια δοκιμασία – τρίαθλο. Ποιoς από τους δύο θα είναι ο νικητής;

Η Έλλη Παπαγγελή ανεβάζει τον υδράργυρο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και με τις απαντήσεις της στις ερωτήσεις του οικοδεσπότη της εκπομπής. Τι λέει για τις προκλητικές δηλώσεις της στα social media και τις σέξι φωτογραφίσεις της; Πως πρόεκυψε η ενασχόλησή της με την πολιτική; Πως αισθάνεται για τη συμμετοχή της στην ομάδα πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής;

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.