Βούρκωσε ο Παύλος Σταματόπουλος: «Την ημέρα που έχασα τη μητέρα μου…»

Δείτε την εξομολόγηση του Παύλου Σταματόπουλου.

Ένα βίντεο με συνέντευξη που παραχώρισε η Μαρία Ηλιάκη στην Κατερίνα Καραβάτου και το «Μες στην τρελή χαρά» ήταν η αφορμή για την εξομολόγηση μιας δύσκολης στιγμής παρουσιαστή. Η Μαρία Ηλιάκη στην συνέντευξη που προβλήθηκε χτες μεταξύ άλλων αναμνήσεων μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της και μόλις ολοκληρώθηκε το βίντεο ο Παύλος Σταματόπουλος πήρε το λόγο:

«Θέλω να σας πω κάτι και εκθέτοντας μια δική μου προσωπική, δύσκολη στιγμή… Θέλω να σας πω πως επειδή η Μαρία δείχνει τόσα χρόνια έναν άλλον εαυτό, του γέλιου αλλά και της λίγο δύσκολης, την ημέρα που έχασα τη μητέρα μου και είμασταν σε μία αποστολή στο Παρίσι, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε πάρα πολύ να το ξεπεράσω και νιώθω την υποχρέωση να το πω και να την ευχαριστήσω, έτσι δημόσια.

Σας νταούνιασα αλλά επειδή είναι ένας άνθρωπος που τόσο καιρό δείχνει έναν άλλο εαυτό, υπάρχει και η ευαισθησία πίσω από αυτό. Κι εγώ οφείλω να το πω. Πέρασαν και χρόνια, τώρα δε θέλω να σας νταουνιάσω» είπε βουρκώνοντας που θυμήθηκε την απώλεια της μητέρας του, αλλά το γύρισε γρήγορα στην πλάκα καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σηκώθηκε και πήγε δίπλα του να τον παρηγορήσει.

«Ρε παιδί μου και ο Χρανιώτης ήρθε τελευταία στιγμή και τώρα δεν μπορώ να κλάψω με την ησυχία μου…»  είπε αστειευόμενος ο δημοσιογράφος για να ελαφρύνει το κλίμα.

Δείτε το :
//www.youtube.com/embed/eWipRzTkU7M