Βούλα Πατουλίδου: «Τα μεγάλα αστέρια έχουν ασυλία στο doping γιατί…

...είναι πολλά τα λεφτά Άρη»!

 Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου μίλησε στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη και εκπομπή “Game of Tennis” για το αγαπημένο της άθλημα που δεν είναι άλλο από την αντισφαίριση. Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, που ευχήθηκε κάποια στιγμή στο μέλλον να δούμε ένα μεγάλο τουρνουά τένις στην Ελλάδα, αποκάλυψε ότι κράτησε για πρώτη φορά ρακέτα στα χέρια της το μακρινό 1979, όταν κάποιος της έκανε δώρο μια ξύλινη ρακέτα, την οποία έχει κρατήσει μέχρι και σήμερα ως αναμνηστικό. Μάλιστα η Βούλα Πατουλίδου δεν έκρυψε ότι αν δεν είχε αγαπήσει τόσο πολύ τον στίβο, θα μπορούσε εύκολα να είχε ακολουθήσει επαγγελματικά το τένις.

Αγαπημένος της τενίστας ο Ράφαελ Ναδάλ, για τον οποίο πιστεύει πως παρά το γεγονός ότι έχει ταλαιπωρηθεί από τους τραυματισμούς, θα μπορέσει και πάλι να επανέλθει στο υψηλό επίπεδο που όλοι τον έχουν θαυμάσει. Και ως λάτρης της δύναμης αγαπημένη της τενίστρια δεν είναι άλλη από την Σερένα Γουιλιαμς.

Αναφερόμενη στο πρόσφατο ρεπορτάζ του BBC σχετικά με στημένα παιχνίδια τένις σε κορυφαίο επίπεδο, υπογράμμισε ότι είναι απαράδεκτο να μην δίνονται ονόματα στη δημοσιότητα και να σπιλώνονται κατ’ αυτόν τον τρόπο μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η Βούλα Πατουλίδου στάθηκε ιδιαίτερα στο κεφάλαιο του doping και με αφορμή την πρόσφατη υπόθεση της Φανής Χαλκιά, υποστήριξε ότι είναι απαράδεκτο να γίνονται επανέλεγχοι σε δείγματα αθλητών έπειτα από 8 χρόνια και να αφαιρούνται Ολυμπιακά μετάλλια. Μάλιστα έκανε λόγο για περίεργα συμφέροντα και για πολλά χρήματα που μπερδεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Παράλληλα, όσον αφορά τα αστέρια τόσο του τένις, όσο και του παγκόσμιου αθλητισμού υποστήριξε ότι απολαμβάνουν μια ιδιαίτερη ασυλία αναφορικά με το doping μιας και σε αυτές τις περιπτώσεις τα οικονομικά συμφέρονται είναι τεράστια.