Βούλα Πατουλίδου: «Έκανα πλαστική γιατί είχα ακμή και μετά έκανα και…»

Το άγνωστο περιστατικό με την Βερούλη.

Στο Τετ α τετ του Τάσου Τρύφωνος μίλησε η Βούλα Πατουλίδου, για ένα περιστατικό στον αθλητισμό, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις….
«Όταν ήμουν ψάρακας, μόλις είχα αρχίσει να έχω κάποιες μικροδιακρισούλες, κάποια στιγμή είναι να φύγουμε στο εξωτερικό. Μας δίνουν τα ρούχα, τι να δω εγώ, είχε μέσα αντρικά, μεγάλη στολή. Λέω πως θα αγωνιστώ εγώ με αυτά. Πηγαίνω πίσω στην Ομοσπονδία, τυχαίνει να είναι και η Βερούλη μαζί και λέω κοίτα τι ρούχα μου έχουν δώσει, κάτι αντρικά, να φαίνεται το σουτιέν, να φαίνεται το βρακί. «Γιατί σου έδωσαν αυτά τα απομεινάρια» μου λέει και πάμε στον παράγοντα. «Ποια είσαι εσύ» μου λέει αυτός που θα σε ρωτήσω.» λέει η Βούλα Πατουλίδου και περιγράφει πως την υπερασπίστηκε η Βερούλη: «Αυτή δεν είναι καμία, εγώ όμως είμαι η Βερούλη και δώστε την σωστή τσάντα», είπε βάζοντας με πίσω.

Όσον αφορά στις πλαστικές επεμβάσεις, η ίδια δεν διστάζει να παραδεχτεί ό,τι έχει κάνει…

«Βλέπεις την άλλη είναι 60 χρονών και το πρόσωπο της είναι πιο τσιτωμένο από του γιου μου που είναι 18 χρονών και λέει «εμένα η φύση έτσι με γέννησε»… είναι η μόνη έξυπνη και όλοι οι άλλοι είμαστε ηλίθιοι, λίγο αυτοσεβασμός! Εγώ μπήκα σε αυτή τη διαδικασία γιατί είχα φοβερή ακμή. Απλά μπαίνεις σε πλαστικό χειρουργό, σου φεύγει όλο το δέρμα και μετά με ενοχλούσε και η μύτη και έκανα και τη μύτη. Που δεν είχε τίποτα βέβαια, ο γιατρός μου λέει ήσουν καλύτερη με εκείνη ήταν πιο αγωνιστική, δεν πειράζει εγώ θέλω να είναι πιο γλυκανάλατη.»