The Voice: Τι θα δούμε απόψε στις τελευταίες blind auditions

The Voice

Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους;

Φανατικά παρακολούθησαν οι τηλεθεατές την προτελευταία blind audition του «The Voice of Greece» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας τηλεθέαση 35,3% στο σύνολο που μεταφράζεται σε 1.267.801 τηλεθεατές. H αγωνία κορυφώνεται αφού τα blind auditions σήμερα ολοκληρώνονται.

[dfp_ads id=236982]

O Kωστής Μαραβέγιας έχει συγκεντρώσει έως τώρα 29 διαγωνιζόμενους. Οι άλλοι τρεις coaches ισοψηφούν. Ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν από 30 τραγουδιστές στις ομάδες τους. Οι τέσσερις coaches θα διεκδικήσουν συνολικά  9 διαγωνιζόμενους.

Δύο φρέσκα κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη με υπέροχες φωνές, ένας Θεσσαλονικιός με μεγάλη πείρα στα μαγαζιά της συμπρωτεύουσας, μια συγγραφέας που ακούει Όπερα, μια κοπέλα από τη Νιγηρία, μια Ελληνογαλλίδα και η κόρη καθηγητή τρομπέτας είναι μόνο μερικοί από τους διαγωνιζόμενους του σημερινού επεισοδίου.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον μοναδικό του τρόπο διαχειρίζεται την ένταση και το άγχος των διαγωνιζόμενων, όπως και την αγωνία των οικογενειών και των φίλων τους.

Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές την απόψε στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.