The Voice: Ποιοι αποκλείστηκαν και ποιοι πέρασαν στον τελικό! Όλες οι εμφανίσεις!

Voice

Δείτε όλα όσα συμβαίνουν στη σκηνή του show!

Περίπου δέκα λεπτά μετά τη μία το βράδυ ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του The Voice! 17 διαγωνιζόμενοι έδωσαν τα πάντα πάνω στη σκηνή με απόλυτο στόχο τα εισιτήρια που οδηγούν στο τελευταίο live. Μόνο οκτώ ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού και την επόμενη Πέμπτη 2 Μαρτίου θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό!

Δείτε εδώ όσους πέρασαν στον τελικό και αυτούς που έμειναν εκτός παιχνιδιού!

01:02 Τελευταίος διαγωνιζόμενος γι’ απόψε είναι ο Άκης Κακαγής. Ο παίκτης του Κωστή Μαραβέγια τραγούδησε «Superstition» από Stevie Wonder και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό του The Voice.

00:38 Ένα από τα ομορφότερα ελληνικά τραγούδια επέλεξε να πει στο The Voice ο Γιώργος Καρέλης. Το «Ερωτικό (Με μια πιρόγα)», των Άλκη Αλκαίου και Θάνου Μικρούτσικου, το ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο και απέδειξε περίτρανα πως αξίζει μια θέση στον τελικό.

00:28 Με την κιθάρα στα χέρια και τη μελωδική του φωνή εντυπωσίασε για μία ακόμα φορά ο Allan Paul. «Iris» επέλεξε να τραγουδήσει στη σκηνή του The Voice και όπως και ήταν ξανά εκπληκτικός.

00:18 Ένα θρυλικό τραγούδι επέλεξε η Κασσιανή Λειψάκη, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει ένα από τα 8 εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό του The Voice. «The show must go on» τραγούδησε και πραγματικά το… έσκισε το κομμάτι!

00:09 Τραγούδι του George Michael επιλέγει να ερμηνεύσει ο Χρήστος Θεοδώρου. «Careless Whisper» τραγούδησε ο παίκτης του Σάκη Ρουβά και πραγματικά ήταν εξαιρετικός!

00:00 Η Ελπίδα Πραμάς δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο The Voice σε ελληνικό τραγούδι. «Οι φίλοι μου χαράματα» επιλέγει να τραγουδήσει και κάνει την Έλενα Παπαρίζου να συγκινηθεί!

23:53 Η Έλενα Παπαρίζου γίνεται για λίγο «διαγωνιζόμενη», παίρνει θέση πάνω στη σκηνή και ερμηνεύει μοναδικά το τραγούδι της «Αγκάλιασε με»!

23:30 Ροκάρει άγρια πάνω στη σκηνή του The Voice ο Γιάννης Παντελαίος! Ο διαγωνιζόμενος του Πάνου Μουζουράκη τραγουδάει «Born to be wild» και ξεσηκώνει το πλατό!

23:20 Επόμενος διαγωνιζόμενος ο Γιάννης Μαργάρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια! «Whats up?» είναι το τραγούδι που επιλέγει να πει και είναι ξανά πάρα πολύ καλός. Ο Γιάννης δεν μπόρεσε να κρατηθεί και συγκινήθηκε μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία του. Έγινε, μάλιστα, ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον τελικό του show!

23:12 «Όσα νιώθω» ερμηνεύει ο Βαγγέλης Τσακνάκης, ο μοναδικός άντρας διαγωνιζόμενος της Έλενας Παπαρίζου και δίνει τον καλύτερό του εαυτό για μια θέση στον τελικό.

23:02 Ο Ξενοφών Δουλουμάκης είναι ο επόμενος παίκτης που εμφανίζεται! Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ο 31χρονος παίκτης που επιλέγει να ερμηνεύσει το τραγούδι «Με τρέλα» από τους Koza Mostra!

22:53 Η ανατρεπτική Billie Isak βγαίνει στη σκηνή του The Voice και τραγουδάει «Δυνατά»! Εξαιρετική γι’ ακόμα μία φορά η παίκτρια του Πάνου Μουζουράκη δέχεται θετικά σχόλια από τους coaches!

22:44 Στη μάχη για ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό του show πέφτει και η Νικολέτα Μηλιώνη που παραδίδει… μαθήματα ερμηνείας με τον «Αποχαιρετισμό (Θάλασσα)»! Η Νικολέτα, μάλιστα, στην ψηφοφορία του κοινού, ανέβηκε στην πρώτη θέση! Και δίκαια…

Voice

22:35 Πέμπτος διαγωνιζόμενος της βραδιάς είναι ο Παναγιώτης Χατζήπαπας! Ο νεαρός παίκτης του Σάκη Ρουβά τραγουδάει «Use somebody» από Kings of Leon και είναι γι’ ακόμα μία φορά εξαιρετικός!

22:28 Η Κέλλυ Ντούλια από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη είναι η επόμενη που διαγωνίζεται. Η 20χρονη από το Άργος ερμηνεύει το τραγούδι «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει»!

22:04 Η Κυριακή Κοτσιάμπαση είναι η τρίτη διαγωνιζόμενη που ανεβαίνει στη σκηνή του The Voice και ερμηνεύει το «Back to black» της Amy Winehouse! Η 19χρονη Κύπρια είναι πάρα πολύ καλή και αποδεικνύει γιατί βρίσκεται σήμερα στον ημιτελικό του show!

21:55 Ο Σάκης Ρουβάς παίρνει τη σκυτάλη από τον Κωστή Μαραβέγια και ρίχνει στη μάχη έναν δικό του παίκτη. Στη σκηνή βγαίνει ο Γιώργος Κυδωνάκης με την κιθάρα του και τραγουδάει «Give me love». Όπως σε όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, έτσι και σήμερα καταφέρνει να αποσπάσει θετικά σχόλια από τους coaches.

21:46 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ανοίγει η Κωνσταντίνα Τσιριμώνα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. «Τα πιο ωραία λαϊκά» ερμηνεύει πάνω στη σκηνή του Voice και εντυπωσιάζει.

21:16 Ο ημιτελικός μόλις ξεκίνησε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης βγαίνει στη σκηνή και καλησπερίζει κριτές, κοινό και τηλεθεατές! Η Έλενα Παπαρίζου τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με την σέξι εμφάνισή της. 

Voice

Τα 17 αστέρια που ξεχώρισαν διαγωνίζονται απόψε στον λαμπερό ημιτελικό του The Voice και μόνο οκτώ θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Μια ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, στον ημιτελικό του φαντασμαγορικού show της ελληνικής τηλεόρασης, οι διαγωνιζόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό. Η αγωνία των διαγωνιζόμενων, των coaches και του κοινού θα κορυφωθεί.

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια διαγωνίζονται: H Νικολέτα Μηλιώνη, ο Άκης Κακαγής, η Κασσιανή Λειψάκη, ο Γιάννης Μαργάρης και η Κωνσταντίνα Τσιριμώνα. Με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη εμφανίζονται :Ο Allan Paul, ο Γιάννης Παντελαίος,η Billie Isak και η Κέλλυ Ντούλια. Mε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου παίρνουν μέρος: Ο Βαγγέλης Τσακνάκης, η Κυριακή Κοτζιάμπαση και η Ελπίδα Πράμας. Tέλος, με την ομάδα του Σάκη Ρουβά  θα δούμε τους: Γιώργο Καρέλη,  Παναγιώτη Χατζήπαπα, Ξενοφώντα Δουλουμάκη,  Γιώργο Κυδωνάκη και τον Χρήστο Θεοδώρου.

Επιμέλεια:

Λία Παππά

Φίλιππος Αντωνίου