The Voice: Ποιοι αποχώρησαν από το 1ο live; Δείτε όλες τις μάχες!

16 τραγουδιστές στη σκηνή του The Voice. Ποιοι θα καταφέρουν να μείνουν; Όλες οι εμφανίσεις!

[dfp_ads id=236982]

Έπειτα από μια μακρά πορεία με οντισιόν και battles, και knock outs, η στιγμή των live του The Voice έφτασε. Σε ένα show που διήρκεσε 3,5 περίπου ώρες, 16 από τους τραγουδιστές που έφτασαν σε αυτή τη φάση, ανέβηκαν στην σκηνή του The Voice. Έδωσαν ξανά τις μουσικές τους μάχες, χάρηκαν ή και απογοητεύτηκαν. 8 από αυτούς αποχώρησαν και 8 συνεχίζουν στον ημιτελικό.

Δείτε όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της βραδιάς…

1:41 Η Κωνσταντίνα Τσιριμώνα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια έλαμψε στην σκηνή με την ενέργεια της στο …«Λάμπω» κερδίζοντας το κοινό που της χάρισε 63%. Η Ελευθερία Παπαμιχαήλ από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου τραγούδησε πιο αγχωμένα «Μόνο στα όνειρα». Έφτασε στο 37% από τις ψήφους του κοινού και ήταν εκείνη που αποχώρησε από το show.

 

1:24 Η Έλενα Αρτενιάν από την ομάδα του Σάκη Ρουβά τραγουδά Stop! με την ιδιαίτερη χροιά της. Η Κασσιανή Λειψάκη μπορεί να τραγουδά με τον Σάκη Ρουβά, ωστόσο ανήκει στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Και θα εξακολουθήσει να είναι, αφού με τον «Ξαφνικό έρωτα» κέρδισε τις εντυπώσεις και τις ψήφους του κοινού. Προκρίθηκε με 67% έναντι 33% που έλαβε η Έλενα Αρτενιάν.

 

1:04 Με τα μελωδικά «Μικρά βεγγαλικά» και «Hallelujah» βγήκαν στην σκηνή η Μαίρη Μητρούλια από την ομάδα της Έλενας και ο Γιώργος Κυδωνάκης από την ομάδα του Σάκη. Οι δυο τους δέχτηκαν τα θετικά σχόλια των coaches. Με ποσοστό 79% έναντι 21% ο Γιώργος Κυδωνάκης κατάφερε να περάσει, ενώ η Μαίρη Μητρούλια αποχαιρέτησε το κοινό του Voice.

 

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!

00:26 Η Faith Erhe και ο Βαγγέλης Τσακνάκης μονομαχούν στην σκηνή με το «Wild» και «Αν υπάρχει Παράδεισος», αντίστοιχα. Η ψηφοφορία του κοινού λήγει με 58% -42% υπέρ του Βαγγέλη που θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί και στον ημιτελικό. «Σε συγχωρώ που φόρεσες τακούνια, δεν σε συγχωρώ που φεύγεις» θα πει ο Γιώργος Καπουτζίδης στην παίκτρια από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, που θα αποχωρήσει τραγουδώντας το «Μαζί σου» α καπέλα με την Έλενα Παπαρίζου.

 

00:04 Ο χορευταράς Τόνυ Βλάχος από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια έδειξε τις φιγούρες του με το «Mess Around». Ο Γιάννης Παντελαίος ρόκαρε με τις εντυπωσιακές του ψηλές νότες να ταιριάζουν άψογα στο «Highway to Hell» των AC/DC και τον Πάνο Μουζουράκη να φορά μια μάσκα από …την κόλαση.

Με 60% έναντι 40% ο Γιάννης Παντελαίος περνά στον ημιτελικό. Πριν φύγει όμως από το talent show ο Τόνυ Βλάχος θα μας χαρίσει το αγαπημένο του τραγούδι. «Έχουμε ένα κοινό στην ομάδα μου… ξέρουμε να χάνουμε» θα πει ο Κωστής Μαραβέγιας αποχαιρετώντας τον.

 

 

23:28 O Παναγιώτης Χατζήπαπας είχε κάνει στις οντισιόν και τους τέσσερις coaches να τον διεκδικήσουν. Κατάφερε να φτάσει μέχρι τα live του Voice όπου τραγούδησε «Sorry». Στην άλλη πλευρά του cross battle στο 1ο live, η Χρύσα Χρύσου. Με την ιδιαίτερη φωνή της είχε κάνει τον Κωστή Μαραβέγια να την κλέψει, όταν ο Σάκης Ρουβάς την «ελευθέρωσε» από την ομάδα του. Αυτή τη φορά ερμηνεύει «Loving You»…

The Voice: Επική ατάκα από Καπουτζίδη για το «αντίπαλο» Πάμε Πακέτο!

Τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας ήταν πραγματικά για γερά νεύρα. Αρχικά στις κάρτες των διαγωνιζομένων εμφανίστηκαν λάθος ονόματα, από τραγουδιστές που θα εμφανιστούν στο επόμενο live του Voice. Στη συνέχεια, τα ονόματα σβήστηκαν εντελώς… Τα ποσοστά άρχισαν να ανεβαίνουν, αναδεικνύοντας σε νικητή του battle τον Παναγιώτη Χατζήπαπα με μόλις 2% διαφορά από την Χρύσα Χρύσου.

 

23:11 Δυο απαιτητικά τραγούδια στην σκηνή του Voice… Η Κέλλυ Ντούλια από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη τραγουδά «Άνθρωποι μονάχοι» και ο Χρήστος Θεοδώρου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά το «Έλα». Με 79% έναντι 21% η Κέλλυ Ντούλια κερδίζει το κοινό με την ζεστασιά της ερμηνείας της.

 

22:55 Το πρώτο cross battle της βραδιάς ξεκινά. Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο Δίωνας Κουμπούρας ανεβαίνει στη σκηνή και ερμηνεύει το «Heavens».  Αντιμετωπίζει την Billie Isak που κλέβει τις εντυπώσεις με την …κάπα της και την ενέργεια της στη διασκευή των Koza Mostra στο παραδοσιακό «Λιανοχορταρούδια». Η Billie Isak με 65% έναντι 35% του Δίωνα Κουμπούρα κερδίζει το πρώτο cross battle και μια θέση στον ημιτελικό του Voice.

 

22:26 Ο Γιώργος Καπουτζίδης μας καλωσορίζει στο show και παρουσιάζει κάθε ένα coach με έναν ιδιαίτερο λόγο… Την «ήρεμη δύναμη», τον «ιππότη» του Voice Κωστή Μαραβέγια, τον «άνθρωπο φαινόμενο τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελλάδα» Σάκη Ρουβά, την «λατρεμένη όλων …χρυσή βασίλισσα του Voice»Έλενα Παπαρίζου και τον «ευφάνταστα απρόβλεπτο και πάντα εμπνευσμένο» Πάνο Μουζουράκη.

Ο παρουσιαστής δεν θα κρύψει το άγχος του που «θυσίασαν» το autocue για να είναι πιο αυθόρμητο το αποτέλεσμα… «Θέλω να σας πω ότι καλό είναι όλο αυτό να γίνει χωρίς autocue για να είναι κάπως πιο αυθόρμητο και μου φάνηκε κι εμένα πολύ καλή ιδέα. Τώρα που έχω να πω τους κανόνες, θέλω να σας πω ότι έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που συμφώνησα».

22:22 Το πρώτο live του The Voice ξεκινά με τους τέσσερις coaches να τραγουδούν επί σκηνής το «We are the Campions». Στη συνέχεια παίρνουν τις θέσεις τους στις κόκκινες καρέκλες.

The Voice: Τεχνικό λάθος στον αέρα! Τι ακούστηκε να λέει ο Καπουτζίδης;

Έφτασε η στιγμή για τα lives του The Voice of Greece στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.  Δύο τραγουδιστές μέσα στο ρινγκ από αντίπαλη ομάδα δίνουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό. Για πρώτη φορά, μόνο το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει τους νικητές των cross battles.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!

Επιμέλεια:

Λία Παππά

Φίλιππος Αντωνίου