The Voice: Ο Χρήστος Θεοδώρου, το λάθος και η θέση στον τελικό!

Χρήστος Θεοδώρου

Το κοινό επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης το λάθος που θα γινόταν εις βάρος του Χρήστου Θεοδώρου.

Στο πρώτο live του The Voice, ο Κύπριος Χρήστος Θεοδώρου ερμήνευσε στην σκηνή του The Voice το «Έλα» απέναντι στην Κέλλυ Ντούλια και το «Άνθρωποι Μονάχοι». Το αποτέλεσμα εκείνης της βραδιάς έδωσε τη νίκη στην παίκτρια του Πάνου Μουζουράκη με ποσοστό μεγάλο… 79% έναντι 21%.

[dfp_ads id=236982]

Τα παράπονα δεν άργησαν να έρθουν από τους φαν τους Χρήστου Θεοδώρου που έκαναν λόγο για προβλήματα στην ψηφοφορία.

Λίγες ημέρες αργότερα ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωση του παραδέχτηκε πως έγινε λάθος στην καταμέτρηση των ψήφων από τη μεριά της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και ανακοινώθηκε λάθος νικητής.

Διαβάστε εδώ ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα και την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

«Υπήρχε ένα τεχνικό λάθος στο πρώτο live, αυτό άλλωστε μας ξεχωρίζει από τις μηχανές. Είμαστε άνθρωποι και κάποια λάθη μικρά ή μεγάλα μπορεί να συμβούν. Αλλιώς θα ήμασταν ρομπότ. Το σημαντικό για μένα είναι ότι η παραγωγή το έψαξε, ερεύνησε, είδε ακριβώς ποιο είναι το λάθος γιατί εννοείται ότι δεν μπορεί να αφήσει αιχμές προς διάφορους έξω και βγήκε με μια πολύ προσεκτική απόφαση που νομίζω ότι δικαιώνει και εμένα, αλλά και τον Κέλλυ. Γιατί στην τελική δεν έφταιγε ούτε η Κέλλυ, ούτε εγώ» δήλωσε ο Χρήστος Θεοδώρου σε βίντεο τη βραδιά του ημιτελικού

Το κανάλι εξασφάλισε τη συμμετοχή και των δύο παικτών στη βραδιά του ημιτελικού του The Voice, διορθώντας το λάθος του πρώτου live. Το κοινό «επιβεβαίωσε» το λάθος, αφού έδωσε μια από τις 8 θέσεις του τελικού του The Voice στον Χρήστο Θεοδώρου, δίνοντας του την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του The Voice.

Δείτε την ερμηνεία του στον ημιτελικό του The Voice στο τραγούδι «Careless Whisper» που του χάρισε την πρόκριση:
Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!