The Voice – Γιάννης Μαργάρης: Η πορεία προς τη νίκη…

The Voice

Τρεις φάσεις και 7 παίκτες είχε να νικήσει σε αυτό τον μεγάλο τελικό....

Λίγα λεπτά πριν τις 2 το πρωί ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοινώνει πως ο μεγάλος νικητής του The Voice είναι ο Γιάννης Μαργάρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Τι είχε συμβεί όμως νωρίτερα;

Γιάννης Μαργάρης, Νικολέτα Μηλιώνη, Κασσιανή Λειψάκη, Άκης Κακαγής (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια), Γιάννης Παντελαίος, Allan Paul (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη) και Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά) διαγωνίστηκαν στον τελικό του The Voice ωστόσο, μόνο τέσσερις πήραν το εισιτήριο για την δεύτερη φάση τελικού:

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό!

Η Κασσιανή Λειψάκη, ο Χρήστος Θεοδώρου, ο Γιάννης Μαργάρης και η Νικολέτα Μηλιώνη είναι οι τέσσερις παίκτες που πέρασαν στην δεύτερη φάση, όπου οι παίκτες ερμηνεύουν τραγούδια από την πορεία τους στο Τhe Voice.

Λίγα λεπτά μετά τη μία ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοινώνει τους δύο φιναλίστ που είναι η Κασσιανή Λειψάκη και ο Γιάννης Μαργάρης, και οι δυο από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, οι οποίοι διαγωνίζονται ξανά. Λίγο πριν τις 2 το πρωί ο Γιάννης Μάργαρης είναι ο νικητής του τίτλου The Voice of Greece 2017.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!