The Voice: Φέτος θα γίνει μάχη! Το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε! [vid]

The Voice

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων.

Οι τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να πουν «Σε θέλω» στα ταλέντα του The Voice και να αναζητήσουν την καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Το τρέιλερ του talent show βρίσκεται ήδη στον αέρα και ο Γιώργος Καπουτζίδης μας …προειδοποιεί για τη μάχη που θα δούμε στο The Voice 2.

«Πέρυσι, ο coach που κέρδισε στο Voice, ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας. Φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ πιο σκληρός. Οι coaches καταστρώνουν ήδη τα σχέδια τους, μελετούν τις κινήσεις τους, θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο και θα έρθουν διαβασμένοι. Φέτος θα γίνει μάχη!» λέει ο παρουσιαστής και οι τέσσερις coaches βάζουν μπροστά το υποκριτικό τους ταλέντο…

[dfp_ads id=236982]

Ο Κωστής Μαραβέγιας διαβάζει την «Τέχνη του πολέμου». Έτοιμος να κατακτήσει ξανά την πρώτη θέση με τα νέα ταλέντα που θα εντοπίσει. Η μάχη αυτή δεν θα είναι εύκολη όμως… Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να κάνει …ματ στους αντιπάλους του με την στρατηγική του. Όμως και η Έλενα Παπαρίζου δεν πάει πίσω. Μελετά τους αντιπάλους της για να έχει το πλεονέκτημα απέναντι τους. Όσο για τον Πάνο Μουζουράκη, φαίνεται αποφασισμένος και θα χρειαστεί μια συντονισμένη προσπάθεια για να τα βάλει κανείς με το alter ego του Dr. Claw.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!