Αυτό είναι τo show που θα δούμε σίγουρα στον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν

All Star Dancing

Ένα show βρίσκεται σε αναμονή για να πάρει το πράσινο φως και ένα άλλο διεκδικεί την επιστροφή του.

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται και οι συζητήσεις για την επόμενη έχουν «ανάψει» για τα καλά. Τα σενάρια που ακούγονται πολλά…

Ποια show διεκδικούν μια θέση στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1;

Η απόφαση για την παραγωγή του «All Star Dancing», σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappIT, είναι οριστική για τον ΑΝΤ1. Συμμετέχοντες από τους προηγούμενους κύκλους του «Dancing With the Stars» θα δοκιμάσουν την τύχη τους ξανά στη σκηνή του show. Το πρόγραμμα θα βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της σεζόν 2016 – 2017.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται και συζητάει για πολλά, χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει σίγουρα σε κάτι. Το «Rising Star» βρίσκεται σε αναμονή για να πάρει πράσινο φως και να βγει στον αέρα, καθώς το κανάλι έχει τη δυνατότητα να το παράξει οποιαδήποτε στιγμή το αποφασίσει. Όσο για το «The Voice», τα δικαιώματα για την Ελλάδα είναι στην κατοχή Τούρκου παραγωγού και θεωρείται ότι τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει ένας κύκλος συζητήσεων για την επιστροφή του show στην ελληνική τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1, όπως όλα δείχνουν, θα έχει προτεραιότητα στις κουβέντες που θα γίνουν.