The Voice: Δεν ξανάγινε παγκοσμίως αυτό που έκανε ο Μουζουράκης! «Κόκκαλο» η παίκτρια!

The Voice

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ο Καπουτζίδης και οι coaches του The Voice!

Μια κίνηση που μάλλον δεν έχει καταγραφεί στα χρονικά του The Voice έκανε ο Πάνος Μουζουράκης στο επεισόδιο της Τετάρτης. O coach του The Voice είχε λάβει θέση μάχης από την ώρα που η παίκτρια έμπαινε στη σκηνή. Όχι μόνο δεν είχε ξεκινήσει να τραγουδάει η Ζωή Χρήστου, δεν είχε καν ξεκινήσει η μουσική του τραγουδιού. Ο Πάνος Μουζουράκης προκάλεσε την τύχη του κι εκείνη τον αντάμειψε….

«Αυτό που είδαμε μόλις τώρα είναι το πιο γρήγορο πάτημα κουμπιού που έχει γίνει παγκοσμίως στο The Voice», έλεγε στα backstage ο Γιώργος Καπουτζίδης. Κανείς τους δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης, ούτε καν η ίδια η παίκτρια, η οποία τραγούδησε χωρίς άγχος πια το «Τι έκανα για πάρτη μου», αφού είχε εξασφαλίσει τη θέση της στο The Voice.

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο ενθουσιασμός του coach που «πέτυχε» η κίνηση του διάνα, που καθώς σηκώθηκε για να την αγκαλιάσει, μούντζωνε τους υπόλοιπους άντρες της παρέας που δεν διεκδίκησαν αυτή την παίκτρια. Λίγες στιγμές μετά ο coach θα γνώριζε και την οικογένεια της που βρισκόταν στα παρασκήνια.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το The Voice!