The Voice: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός που θα δώσει τα πρώτα 4 εισιτήρια για τον τελικό

The Voice

Οι δύο live ημιτελικοί θα δώσουν τα 8 εισιτήρια του τελικού The Voice of Greece.

Τα 16 αστέρια που ξεχώρισαν, διαγωνίζονται στους δύο ημιτελικούς του «The Voice of Greece», απόψε και αύριο στις 9 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μια ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, οι διαγωνιζόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Κάθε διαγωνιζόμενος θα ερμηνεύσει ξεχωριστά στη σκηνή το τραγούδι του.
Απόψε θα δούμε τους οκτώ πρώτους διαγωνιζόμενους που εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ. Ενώ αύριο Πέμπτη θα δούμε τους υπόλοιπους οκτώ διαγωνιζόμενους.

[dfp_ads id=236982]

Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς δεν αποφασίζουν πια ποιος θα περάσει.
Στους ημιτελικούς μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τις καλύτερες φωνές. Οι τηλεθεατές θα αποφασίσουν με την ψήφο τους ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Ποιες φωνές θα κερδίσουν το κοινό για να πάρουν τις οκτώ θέσεις, για τον μεγάλο τελικό του φαντασμαγορικού σόου; Ποιος coach θα μείνει με τους περισσότερους διαγωνιζόμενους;

Στους δύο ημιτελικούς θα απολαύσουμε και τους coaches επί σκηνής. Απόψε ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια από τις τελευταίες τους δουλειές.

Τις λαμπερές βραδιές θα παρουσιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Η Λάουρα Νάργες, από το Social Μedia Room θα έχει έναν interactive ρόλο με τους τηλεθεατές. Θα μεταφέρει τον παλμό από τα social media, θα διαβάζει τα tweets των τηλεθεατών και θα υποδέχεται τους νικητές που θα μοιράζονται τη χαρά και τα συναισθήματά τους.

Μόνο τέσσερις σήμερα και τέσσερις αύριο θα φτάσουν στον τελικό της ερχόμενης Τετάρτης για να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του «The Voice of Greece».