«Βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη της Μαρίας Κορινθίου»! Χαμός με τη γυμνή φωτογράφιση!

Μαρία Κορινθίου

"Ένα πράγμα τρομπαρισμένο, το οποίο απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα"!

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται ολόγυμνη, σαν την Kardashian, για το Down Town που κυκλοφορεί σήμερα και ανάβει φωτιές! Η ίδια δηλώνει ετοιμοπόλεμη για την κριτική που θα δεχτεί, ενώ στην ερώτηση του Πάνου Ζόγκα γιατί δεν τολμά να κάνει αρετουσάριστη φωτογράφιση, δηλώνει:

Μαρία Κορινθίου

«Εξαρτάται, δεν ξέρω. Όλα τα περιοδικά θα βάλουν φίλτρα, θα βάλουν φώτα, απορώ γιατί κάποιοι άλλοι τα έχουν ενοχοποιήσει όλα αυτά. Και ποιος δεν βάζει φίλτρα, σήμερα; Ακόμα και η Ζιζέλ βάζει φίλτρα όταν φωτογραφίζεται. Όχι»;

Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου

Στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της σχολίασαν τη συγκεκριμένη φωτογράφιση με τους τόνους να ανεβαίνουν όσο προχωρούσε η κουβέντα. Κορυφαία στιγμή όταν πήρε τον λόγο ο Μαρίνος Βυθούλκας, εξοργισμένος, για να πει:

[dfp_ads id=236982]

«Παιδιά ας μιλήσουμε και λίγο για το photoshop, το θέμα είναι αυτό που βλέπουμε. Εγώ βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη της Μαρίας Κορινθίου! Ένα πράγμα τρομπαρισμένο, το οποίο απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα! Άλλο να βάλεις έναν άλλο ποπό σε έναν άνθρωπο και άλλο να ραφινάρεις έναν ποπό».

Και για όσους δεν κατάλαβαν ακριβώς, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ζήτησε διευκρίνιση: «Δηλαδή ο ποπός αυτός που βλέπουμε δεν είναι ο ποπός της Κορινθίου; Αυτό θες να μου πεις; Ποιανής είναι ο ποπός»;

«Παιδιά, η Κορινθίου έχει τέλειο ποπό, αλλά δεν είναι αυτός ο ποπός της Μαρίας Κορινθίου! Πώς να το κάνουμε δηλαδή;», ανταπάντησε ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Τι δεν καταλαβαίνετε; Δείτε το βίντεο για να λυθούν όλες οι απορίες σας…