Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ο λόγος που δεν έκαναν παιδί με την Έφη Μουρίκη

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

«Μη λέω και υπερβολές γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά, αλλά...»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night show το βράδυ της Τετάρτης. Μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση του με την σύζυγο του Έφη Μουρίκη, η οποία κρατάει 27 ολόκληρα χρόνια, αποκάλυψε και το λόγο για τον οποίο δεν έκαναν παιδί.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδί. Μη λέω και υπερβολές γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που κάνουν παιδιά για να σώσουν τη σχέση. Και να μεταφέρουν τα προβλήματα τους πάνω στο παιδί» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τον πατέρα του, λέγοντας πως δεν έπαιξε ρόλο στη θέση του ότι δεν θέλει παιδιά….

«Δεν ήθελα και τώρα δεν θέλω. Ανακάλυψα ότι είμαι αρκετά εγωιστής και αυτό είναι άσχημο για το παιδί. Κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα μου, μέσα στην καθημερινότητα μου, που δεν χωράει ένα παιδί για να τα κάνω. Δηλαδή η μελέτη μου μπορεί να κρατήσει 5 ώρες την ημέρα, αλλά εκεί δεν μπορεί κανείς ούτε να πλύνει μια κατσαρόλα. Θέλω ησυχία. Αυτό είναι δύσκολο. Ξέρω ότι επειδή είμαι εγωιστής και θα θέλω να περάσει το δικό μου…δεν. Κι από την άλλη να σου πω κάτι; Περνάω τόσο όμορφα χωρίς παιδί. Κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω λεφτά, δεν έχω. Έχω λεφτά, έχω. Δεν με νοιάζει. Άλλωστε να σου πω και το άλλο, εμείς γεννάμε κάθε 6 μήνες. Κάθε 6 μήνες έχουμε μια καινούρια γέννα, ένα καινούριο έργο.»