Βιργινία Λεούση: Πήραν από το γραφείο του Σιλβέστερ Σταλόνε για να μάθουν για την υγεία της!

Βιργινία Λεούση

«Οι τελευταίες εξετάσεις δεν ήταν πολύ καλές, αλλά περιμένουμε. Παραμένει στην εντατική και περιμένουμε από μέρα σε μέρα να ακούσουμε κάτι ευχάριστο».

Στην εντατική παραμένει η Βιργινία Λεούση και μάλιστα οι τελευταίες της εξετάσεις δεν ήταν πολύ καλές, όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσε ο γιος της, Τόλης. Ο ίδιος ανέφερε πως πολύς κόσμος έχει πάει στο νοσοκομείο να δει τη μητέρα του, ενώ αποκάλυψε πως μέχρι και από το γραφείο του Σιλβέστερ Σταλόνε πήραν τηλέφωνο για να μάθουν τις εξελίξεις για την υγεία της.

[dfp_ads id=236982]

«Αυτή τη στιγμή οι γιατροί δεν μας λένε κάτι ούτε καλό ούτε κακό. Περιμένουν, λέει, να αντιδράσει ο οργανισμός. Η Βιργινία είναι πάρα πολύ γερή, δεν την πρόδωσε η καρδούλα της, έχει πολύ γερή κράση και θέλουμε να πιστεύουμε όλοι και προσευχόμαστε όλοι σύντομα να γίνει καλά. Οι τελευταίες εξετάσεις δεν ήταν πολύ καλές, αλλά περιμένουμε. Παραμένει στην εντατική και περιμένουμε από μέρα σε μέρα να ακούσουμε κάτι ευχάριστο. Έχει έρθει πολύς κόσμος να τη δει, την παίρνουν τηλέφωνο, μέχρι από την Αμερική, από το γραφείο του Σταλόνε πήραν χθες. Πήραν τηλέφωνο οι μάνατζερ του Σιλβέστερ Σταλόνε, πήραν όλοι, την νοιάζονται, την αγαπάνε», είπε μεταξύ άλλων ο Τόλης Λεούσης.