Η Βίκυ Σταυροπούλου σε δύσκολη θέση με τη διευκρίνηση που ζήτησε η Φαίη Σκορδά

Βίκυ Σταυροπούλου

"Εεε... Μμμμ... Γιατί δεν καταλαβαίνει η κοπέλα";

Την ανανεωμένη Βίκυ Σταυροπούλου υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στο πλατό του Πρωινό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησαν για πολλά σε πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Υπήρξε, ωστόσο, μια στιγμή έντονης αμηχανίας…

Όταν η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε ότι φέτος είχε δεχτεί -μεταξύ άλλων- και πρόταση για να πάρει μέρος σε κριτική επιτροπή γνωστού show, η Φαίη Σκορδά που δεν κατάλαβε για ποιο πρόκειται έφερε άθελά της την ηθοποιό σε δύσκολη θέση. Την κατάσταση «έδωσε» η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία ενημέρωσε στο ακουστικό την Φαίη περί τίνος πρόκειται: Ο διάλογος μεταξύ των δύο γυναικών είχε ως εξής:

[dfp_ads id=236982]

Βίκυ: Είμαι πολύ ευτυχισμένη που αποφάσισα να κάνω το Money Drop, γιατί -φαντάζομαι θα γνωρίζεις κι εσύ, δόξα τω Θεώ κι ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους- είχα κι άλλες προτάσεις για να κάνω πράγματα. 

Φαίη: Τηλεπαιχνίδια πάλι;

Βίκυ: Και τηλεπαιχνίδια και συμμετοχή σε show.

Φαίη: Συμμετοχή σε show;

Βίκυ: Επιτροπή, πώς το λένε;

Φαίη: Τι να κάνεις εσύ στην επιτροπή; Εννοώ ρε παιδιά ότι συνήθως μουσικά δεν είναι;

Βίκυ: Εεε… Μμμμ… Γιατί δεν καταλαβαίνει η κοπέλα;

Φαίη: Ξέρεις τόσο πολύ από μουσική; Ααααααα…

Βίκυ: Να ΄σαι καλά Ελεάννα! Σώζεις! Σώζεις!

Στη συνέχεια, η Βίκυ Σταυροπούλου εξήγησε γιατί τελικά επέλεξε να παρουσιάσει το Money Drop: «Καταρχήν, για να είμαστε ειλικρινείς, το έκανα για οικονομικούς λόγους. Όμως, δεν το έκανα μόνο γι’ αυτό. Το έκανα γιατί ένιωσα ασφαλής με τους ανθρώπους και με την πίστη που έδειξαν σε μένα, γιατί είναι ένα παιχνίδι γνώσεων».