Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η απάντηση στην Πατλάκη και το Πρωινό για το …«κυρία της γειτονιάς»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πώς αντέδρασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου όταν πληροφορήθηκε για τις κουβέντες που ειπώθηκαν στο Πρωινό;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανάρτησε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της γράφοντας «Σήμερα κηδεύω φίλη και γιορτάζω τα γενέθλια του γιού μου. Χαρμολύπη. Ή αλλιώς, ζωή…».

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία
[dfp_ads id=236982]

Η φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει, όμως, έκανε έξαλλη την Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Πρωινό που μίλησε με σκληρά λόγια: «Από σένα δεν το περίμενα! Δεν είσαι κυρία της γειτονιάς»!

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» συνάντησε τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε σχετικά με τα σχόλια που έγιναν στο Πρωινό:

«Εντάξει, δεν πειράζει, δεν θα σχολιάσω εγώ τώρα την πρόθεση κριτικής οποιοδήποτε την έκανε και δεν με αφορά. Το μόνο που ήθελα, ήταν ακριβώς να δώσω αυτό το αξίωμα αυτής της σχέσης που πρέπει να έχουμε με τα διαφορετικά πράγματα που βιώνουμε ενίοτε στην ίδια μέρα, όπως συνέβη σε εμένα προχθές, από τη μία να κηδεύω μια οικογενειακή φίλη και από την άλλη να έχει γενέθλια των παιδί μου. Γιατί αυτό τελικά είναι η ζωή και αυτό τελικά έχει μια γοητεία. Το να μπορείς να ισορροπείς ανάμεσα σε διαφορετικά αντιφατικά πράγματα. Αν εγώ προσπάθησα να δώσω την ισορροπία και κάποιοι άλλοι δεν το είδαν τόσο ισορροπημένα, αλλά λίγο ανισόρροπα, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.»