Βάσω Λασκάράκη: Όσα εξομολογήθηκε για το Πάσχα στο Λονδίνο και η αποκάλυψη της Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε τη Βάσω Λασκαράκη στο τηλεοπτικό της πλατό και μίλησαν για όλα.

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελένη Μενεγάκη και περιέγραψε στην παρουσιάστρια το πρώτο της Πάσχα μετά το διαζύγιο, το οποίο ήταν και μακριά από την κόρη της, η οποία έμεινε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ιδιαίτερη πατρίδα του ηθοποιού.

[dfp_ads id=236982]

«Έκανα Πάσχα με παρέα πολύ καλή στο Λονδίνο. Δεν είχα πάει ποτέ. Έλεγα την τελευταία δεκαετία να πάω και συνέχεια χαλούσε. Μιας και μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία ήθελα πάρα πολύ να κάνω το ταξίδι αυτό. Το λάτρεψα το Λονδίνο. Δεν το περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο πολύ», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη που επισήμανε πως μέχρι να φτάσει η ώρα να την ξαναδεί είχε τύψεις και ενοχές.

«Ξέρω ακριβώς τι εννοείς, και νομίζω και άλλες μαμάδες» απάντησε η Ελένη Μενεγάκη που με την ευκαιρία περιέγραψε κι εκείνη το πρώτο της Πάσχα μακριά από τα παιδιά της.«Αυτά που δεν λες τα έχω νιώσει όλα πριν από εσένα, την πρώτη φορά, Πάσχα ήταν, να παραδώσω όλα τα παιδιά στον μπαμπά τους. Το πρώτο Πάσχα που κάναμε χωριστά. Ακόμα θυμάμαι να μπαίνουν στο αυτοκίνητο και να κλαίω λες και πήγαιναν τα παιδιά μου στον πόλεμο! Κλάμα! Έλεγα «τα παιδάκια μου» και πως θα είμαι το Πάσχα χωρίς αυτά. Αλλά τα παιδιά περνάνε ωραία. Τα παιδιά θέλουν τους φίλους τους, τα ξαδελφάκια τους και άλλα παιδάκια», εκμυστηρεύτηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!